Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
A kiéheztetésnél szükséged lesz a látásodra is, de utána nincs akadálya a szem bekötésének. 😉 Valóban merem remélni, hogy tudom mikor minek kell következnie, jelenleg például nemsokára az ebédnek kell következnie. 😂😂😂😂
Én átadom a helyem. Gyere. 🤭
Majd fény derül a titokra, hogy valóban tudod-e a dolgod.🤭
Remélem azért eloldozol, hogy én is tudjak ebédelni.😂
Hmmm sok titok addig izgi, míg nem derül rá fény. Jobb is ha nem tudom a lakhelyed még megye szinten sem... 😂😂😂
Eloldozni? Ennyire rossz néven vennéd ha megetetnélek? 😜😜😜 Na jó, azért felülhetnél amíg eszel, nincs kőből a szívem. 😊😊😊
Igen jobb is, még a végén egyik pillanatról a másikra leszíjazva találnám magam, egy kukival a puncimban. Hát hová vezetne ez? 😂😂😘 Már érzem, hogy veled óvatosnak kell lennem.
Nem mondtad, hogy dugógéphez kapom az ebédet, micsoda kényeztetés. 😍 Vissza is fekszem. 😂
Nem kell óvatosnak lenned, nem harapok! Van sok oldalam, lehet máskor agyon lennél kényeztetve és igazi hercegnőnek éreznéd magad...
Ohh, ez se rossz ötlet, de ez majd egy másik játékban! 😄😄
Nem, ez a mostani oldalad jobban tetszik, maradjunk ennél. 😂
Sok játék lesz még itt, sok szereplővel, ahogy látom. 🤭
Marad, de csak addig míg ezt szeretném, szóval tessék elfogadni a többi oldalam is! XD Míg nem pisi-kakiról vagy többesről van szó, addig nekem bármi belefér 😜😜😜 Na jó, talán még az nem fér bele ha a hölgyemény felcsatolhatóssal szeretne engem nőként kezelni.... Az kizárt!😂😂😂 De ezeket leszámítva bármi!
Rajtam nem fog múlni a játékok száma, azt megígérhetem! 🤗🤗🤗🤗🤗
Ez már megnyugtató, végre egy férfi akai nem akarja, hogy a szájába pisiljenek. 🤭 Egyetértek a leírtakkal. Amíg ez az oldalad van a felszínen, kiélvezem. 😂
Többesnél mi a problémád a több lánnyal? 🤔 Ha kimatekozod, akkor pozitív eredményt kapsz.
Az a problémám, hogy az osztás gyengeségem a matematikában xD Márpedig ha több nő van, szeretném mindenem egyformán elosztani közöttük és folyton az járna a fejemben, hogy ha egyik kapott, másiknak is ugyanannyit adjak. Úgy érzem ez kiölne belőlem minden vágyat XD +1 férfit pedig nem akarok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!