Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki a jobb a szexben egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?

Figyelt kérdés
okt. 10. 18:30
 201/215 cinderella_ ***** válasza:

A lányok találékonyak, nem lenne min izgulnod. 🤭 Jutna mindenkinek mindenből 😊

okt. 11. 13:28
 202/215 anonim ***** válasza:
100%

Értem én, de én nem ez a fajta vagyok. Szeretek figyelni a másikra, figyelni minden apró rezdülését, eggyé válni vele. Az előbb említett játéknak sem csak az lenne a lényege, hogy húzzam az agyad ahogy egyre jobban felizgulsz de orgazmushoz segítő ingert nem kapsz. Figyelném minden apró mozdulatod közben, nézném ahogy alig észrevehetően, de hevesebben veszed a levegőt, ahogy elönt a kéj, ahogy egyre inkább többre vágysz, ahogy egyre jobban felizgulsz, de mellette egyre jobban szenvedsz is... Nekem nem buli ha van plusz fő, én csak egy emberre akarok figyelni és csak tőle kapni, neki adni mindent.

Mondom érzelgős, szentimentális típus vagyok. Nekem csak így jó. 😂😂😂 Meg amúgy is van az a híres magyar közmondás:

,,Egy ostorral nem lehet csapkodni két kancát" 😂😂😂😂😂

okt. 11. 13:35
 203/215 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
okt. 11. 13:36
 204/215 anonim ***** válasza:
100%

Ne röhögjél!!!!!!!!! Valóban nem lehet két kancát egy ostorral csapkodni! Sőőőőt, 1 fasszal sem lehet két puncit dugni egyszerre! Ezek bölcs gondolatok! 😂😂😂😂😂😂😂

okt. 11. 13:42
 205/215 cinderella_ ***** válasza:

Mit is mondtál hol van a helyszín? Megelözők mindenkit. 😅🤭

okt. 11. 14:01
 206/215 anonim ***** válasza:

Nem írtál megyét se, már írta az én drága 40esem, hogy talán azért, mert egy megyében vagy velem. 😜😜 Még mindig Somogyban járunk, persze ha igaz is a felvetés, lakhatsz nagyon messze. Megelőznöd pedig nem kell senkit. Imádom az én kis 40es barátomat, de férjnél van, tiszteletben tartom. Ha te nem vagy foglalt, te vagy a nyertes. 😜😜😜😜😉😉😉😘😘

okt. 11. 14:11
 207/215 A kérdező kommentje:
Csak az foglalt akit dugnak 😂😂
okt. 11. 15:40
 208/215 anonim ***** válasza:

Öcsisajt, érjél még egy picit, mielőtt beleugatsz idétlen kamasz módjára a felnőttek dolgába, köszi! 😘😜

okt. 11. 15:43
 209/215 A kérdező kommentje:
Oksi csak a hülye poszt hozzám tartozik ugyhogy gondolom van jogom bele szólni xd
okt. 11. 15:50
 210/215 anonim ***** válasza:
59%

Jogod van, de csúnya dolog más ember házasságát semmibe véve poénkodni. Ezt jobb ha kinövi az ember mihamarabb. Tudom, hogy sokan sose növik ki, de kérem... legalább itt ne legyünk agyhalottak!

okt. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!