Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Kérdező:
Én? Már szerintem több, mint egy hete, lehet kettő is. 😅
Rendben. Érdeklődve várom mik azok a "Más stílusú műalkotások" 😅 Már nyalogatom is a szám szélét, látod. 😅
Jó éjszakát mindenkinek! 😘
Semmi extra igazából, főleg klasszikus stílust fogyasztok xD
Na, írtam. Jó éjszakát! :)
Hozom drága, itt is. Többieknek is jut! 😃😃☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🍷🍷🍷🍷🍷🍺🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍸🍸🍸🍸🍸
Hupsz, idekeveredett némi alkohol is, sebaj, ha már itt van, eltüntetjük azt is 😜😜
Az eltüntetés időpontja szabadon választható, lényeg az eltüntetésen van, mert szeretem a bűvésztrükköket. Bár ebben ti nők vagytok a profik, bennetek olyan szépen el tudnak tűnni, el tudnak merülni kb. 20 centiig dolgok 😜😘 Nekem meg ennél kisebb, tehát az úgy könnyített bűvész trükk 😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!