Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Akkor legközelebb több punci lesz, rendben. Felírtam a kívánság listára, majd decemberben jövök és hozom a puncikat XD Még növesztem a szakállam hozzá, de ráállítom a manóimat az ügyre! 😄😄
Én nem fogok megsértődni. Jól éreztem magam veletek. 😘
Közben a kigyóubim is megmostam estére. Még kitalálom mi legyen. 🤭
Nem tudom régen milyen volt a gyakori, csak pár napos vagyok. Soha nem jártam erre korábban. 🥹🤭 Pedig ha tudom mi minden történhet itt percek alatt... 🤣🤣🤣
Jelenleg általában az történik, hogy ölik egymást az emberek minden hülyeség miatt XD Ritkán járnak itt ilyen jó arcok, mint ti hárman.
A lyáááányok, a lyááányok, a lyáááányok angyalok! Szóval annyi lesz ahányat akartok! 😃 Érzelgős típus vagyok, nekem elég két ilyen pozitív kisugárzású nő. Feltöltötök még így is. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!