Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?
Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?
Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.
A nőnek csak addig jó a férfi, ameddig gyereket csinál neki.
Utana magasról leszarja a férfit a gyerekre hivatkozva.. A férfi hiába segít a nőnek,hiába kedveskedik, vesz le sok terhet a válláról, hogy megkönnyítse az amúgy is nehéz dolgát,hiába az odafigyelès a program szervezés, kirándulás stb a nő akkor is arra fog hivatkozni, hogy, fàradt.
Én tudom, mert àtestem ezeken, amit leírtam és sok férfi szenved a felesège mellett ugyanígy. Szex nélküli kapcsolatban èl rengeteg férfi.
Nálunk már 3 éve semmi szex és mindent megtettem,rengetegszer beszéltem a párommal a problèmàròl de nem lett
változás.
Türelem, kedvesèg, odafigyelès, szeretgetès, háztartási dolgok elvégzése, gyerekkel való foglalkozás, bevásárlás, főzés,programok szervezèse, kommunikàciò.
Szòval nem az a lusta férj vagyok, aki csak a sört issza és hasát növeszti, közben meg elvàrom, hogy le legyek cumizva.
Szintén tudok olyan esetről, ahol a nő mindig elutasìtotta a férfit.
A férfi rengeteget dolgozott a csalàdjáèrt.
Tehát, amint meglett a 3 gyerek, onnantól kezdve a nő teljesen eltolta a férfit.
Csak a pénze kellett és állandóan csesztette a nő a férfit hogy nem semmit. Csinált ő, csak az a tipikus nő volt, akinek soha semmi nem volt jò.
De amikor a férfi más nőnél kereste a nemi és a testi
örömöket, akkor meg felesègènek allt feljebb.
Sajnos rengeteg sérült kapcsolat van Magyarországon ês nem a férfi hibájából, csak ezt a nők sèrtésnek érzik ha szembesìtik őket az igazsággal.
#44 Persze, lehet a nő kimerült, node állandóan?
"a férje meg nem veszi a fáradtságot se, hogy meg akarja érteni, hogy mi a probléma"
Ez különösen könnyű akkor, amikor a férfi megkérdezi a nőt, aki láthatóan dühös, hogy "mi a baj, kicsim?" és a válasz egy erélyes "Semmi!" vagy "Elég baj, ha nem tudod!". Ebből nem lehet kiindulni és egy idő után a férfi már meg sem kérdezi, mert fölösleges.
Mert mindíg találnak balekot. Ha a férfiak nem lennének töketlenek és képesek lennének a sarkukra állni, hogy márpedig anyukám egy párkapcsolat az nem egyirányu utca, akkor talán jobb lenne a helyzet. De amíg egyre inkább elnőiesedik a férfi társadalom és még az alapvető érdekérvényesítésre sem képes, csak meghunyászkodni, elviselni minden szart, mert arra sincs bátorsága, hogy kilépjen egy ilyen kihasználó kapcsolatból, addig ez lesz.
Szóval felesleges rinyálni, mindezt magatoknak köszönhetitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!