Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?
Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?
Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Márpedig mindig beleállsz azokba, akik jól megfogalmaztàk az igazat.
Hagyjuk már!
Neked van igazad.
Itt rajtad kívül mindenki csak hülyeséget ír.
Így már rendben?
Mindenben neked van igazad, aki mást írt, az hazudik.
Csak neked van igazad. Mindenki más hazudik. Jól írtad amit megfogalmaztàl.
Valóban ez a helyzet.
Sokan hiányolják a másik felet de hiába ha nem adtak még a férjüknek sem választ. Privátban is kaptam egy két történetet amikben a férjek mindent elkövettek hogy kiderüljön mik a hiány okai.
Egyre inkább erősödik bennem az a feltételezés hogy a párokat nem a megfelelő férfi és női tagok alkotják. Vagy nem hagynak időt arra hogy megismerjék egymást, gyorsan összeállnak felveszik a hétköznapok iramát. Lehet nem is emberi hobák ezek hanem társadalmi. Az biztos válasz nem lesz, mert itt is csak eszi egyik a másikat. De köszi hogy ennyien írtatok ide. Ha a szerelem örökké tartana, ez a kérdés nem született volna meg. Ugye olyankor monden milyen tökéletes? By
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!