Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?
Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?
Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Javaslom, hogy hallgass meg néhány Hevesi Kriszta beszélgetést. Szerintem baromi érdekesen és érthetően elmagyaráz egy csomó dolgot, ami mind nőknek és férfiaknak is tök hasznos, tanulságos lehet. Én nő vagyok és én is tanultan újat tőle/belőle.
De hogy röviden megpróbáljam megfogalmazni (tényleg hallgasd meg H.K-t) egyszerűen mi nők máshogy vagyunk bekötve. Persze, az egyén a legfontosabb, hisz nem vagyunk egyformák. De nagy általánosságban elmondható, hogy sok esetben arról van szó, hogy máshogy működik egy nő és egy férfi.
A férfinek a szex sokszor simán stresszlevezetés. Persze ott van, hogy valakinek meg pont attól nem áll fel. De egy pasit relatíve könnyebb pl.: izgalomba hozni. Könnyebben felizgul és az esetek nagytöbbségében szex során lesz orgazmusa.
Egy nőt (átlagosan!!) pl.: ezzel ellentétben, nehezebb felizgatni. Nekünk sok csók, simogatás, előjáték, bókok stb kell. Hosszú felvezetés. És akkor ott jön az, hogy hüvelyi orgazmusa nagyon-nagyon kevés nőnek van. Csiklói azért amúgy elég sokaknak, de nagyon sok olyat hallottam nőktől (mi is beszélünk szexrő), hogy még csiklói orgazmust se tudott a párja neki összehozni. Tehát annak a valószínűsége, hogy orgazmusa leszszex során (előtt, közben, után) jóval kisebb.
Persze ha nem kommunikálnak megfelelően szexről (is) abban mind a két fél hibás. De nagyon sok olyat hallottam, hogy a pasi nem tud egy orgazmust összehozni. Ha meg már szexelek, akkor hadd ne magamnak kelljen. Szóval sokkal kisebb kedvvel vág bele az ember ha előre tudja, hogy a tüzijáték elmarad. Főleg ha magamnak 5 perc alatt lerendezem. (Férfiaknak mennyire lenne kedve ha tudja, hogy nem megy el?)
Ez egy indok volt, de erről a témáról órákig lehetne beszélni, írni.
Nekünk a szex lelki oldala is sokszor sokkal fontosabb mint a pasiknak. Rosszkedvűen nem akar az ember szexelni.
Köszi ez jó kis válasz volt.
De nincs ebbe egy kis mókuskerék? A nő nem ad eleget abbol amire a férfi vágyik, a férfi emiatt kicsit lesz.rom lesz és már nem nyújt annyit amennyit nyújtana ha minden oké lenne. Vajon miért nem keresik a szexuális kiegészítőket, lehetőségeket ha a szex a gond?
Amugy a szex téma a mai napig olyan tabu, mint ha bűnként lenne kezelve olykor. De ha azt mondom porhub, akkor mindenki tudja mi az. :D Ez is szerepet játszhat abban hogy nem kommunikálják le a párok őszintén a szexualitásukat.
Szerintem gáz, hogy a szex tabu, de hány olyan ember van aki mondjuk a szüleivel kötetlenül tudott a szexről valaha beszélni? Én speciel tök nyitott vagyok a téren és a témában, de csak azért mert érdekel és azt gondolom ez olyan, mint bármi más, beszélni kell és lehet is róla. De pl : az én szüleim is elég tabuként kezelték.
Van az a mondás, hogy happy wife, happy life. Kicsit klisé de van benne igazság. Ha a feleség/barátnő fejben rendben van, van ideje magára, ki tud elégülni szex során a párja által, a párja odafigyel rá ágyon kívül is, bókol, levesz a válláról terheket, kényezteti néha valamivel (tök apróság) amit a nő szeret, lesz kedve szexelni.
Szerintem ott a kulcs, hogy nem kell egymást és a szexet alapvetőnek venni, törődni vele és akkor remélhetőleg nem lesz jelentős drasztikus visszaesés.
Sziasztok.
Nagyon örülök a kérdésnek.
Követem a kérdést és a beszélgetéseket,mert nagyon érdekel,ugyanis èrintett vagyok a témában, mint férfi. ♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!