Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen
dolog amire nem marad energiája?
Figyelt kérdés
Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?
Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Tudod amikor egész nap teszed a dolgod, munkahely/gyerekek/háztartás/ mindent is elintézel mindenkinek, és soha egy jó szót nem kapsz (hogy a "segítségről" már ne is szóljak), soha nem bókol, soha nem dícsér, mert ez alap, meg más többet is bír, meg oszd be jobban az idődet. Akkor nem tudom...akkor valahogy nincs igazán ami lázba hozna...
2024. jan. 30. 19:32
12/91 anonim válasza:
És igazából te nem látsz bele az életükbe, az hogy néha csevegtek, illetve hallod az egyik felet, szerintem az édes kevés ahhoz, hogy ebből valós következtetéseket le lehessen vonni. A másik fél vajon ugyanezt mondaná?! Nem vagyok benne biztos...
2024. jan. 30. 19:35
13/91 anonim válasza:
Alapvetően az eltérő biológiai működésben keresendő az ok. A férfiaknál folyamatosan termelődnek a nemi mirigyek váladékai, amiket a természet törvényei szerint rendszeresen el kell távolítani. Ellenkező esetben a tároló szervek fala folyamatosan feszül és ha ennek a feszülési ingernek a megszüntetése gátolt, akkor az kihat az egész idegrendszer működésére. Nők esetében egészen kevés anyag az, ami havonta egyszer kilökődik a petefészekből, viszont ennek létrejötte egy hullámzó hormonális rendszeren nyugszik. Ritka az a nő, akit ez a hormonális hullámzás időnként fokozott szexuális aktivitásra késztetne, gyakoribb az agyra kifejtett érzelmi hatás, ami érzelmi hullámzásban nyilvánul meg. Csak éppen a férfi partner nem mindig érzi meg, hogy mi áll a hiszti mögött.
2024. jan. 30. 19:36
14/91 A kérdező kommentje:
Amúgy azt a nők nem gondolják hogy túl sok mindent várnak el a férfitől az ilyen találja ki, érezzen rá, mikor mit akar, meg mikor melyik korszakát éli épp?
Egy nő valóban nem egyszerű, ezt tudja maga a nő is, meg a férfi is. De ebben a világban amiben robot az élet meg javarészt csak akadályok meg nehézségek, nem biztos hogy kiterjed még erre is a figyelme. Nincs ebben valami aranyközép út? Szerintem az őszinte kommunikáció sok mindent megoldana.
Bár úgy tűnik hogy a nőt szeretném kihozni hibásnak, de inkább a harmóniát hiányolom a kapcsolatokból. A férfi figyelhetne jobban a nő lelki kényeztetésére, a nő meg ha nem is legjobb, meg nem is tart sokáig de a helytállása miatt egy kis sunit kaphatna.
... amugy miért állapodtok meg olyan pasi mellett aki nem megfelelő a szexben. Nektek a szex nem fontos, de még is? Ellentmondásos, vagy nem?
2024. jan. 30. 19:40
15/91 anonim válasza:
Elmondják. Hosszú kapcsolatban a nők mindig elmondják, hogy mire vágynak. Újra és újra szólnak, a férfiak megígérik, aztán letojják. Aztán eljön az a pillanat, amikor a nő elkezdi letojni, mert rájön, hogy felesleges. Akkor jön a szex hiánya, mert már őt sem érdekli, hogy működjön a kapcsolat. A férfi nem emlékszik a szülinapjára, mert letojja a feleséget, a nő nem szexel, mert letojja a férjet.
2024. jan. 30. 19:47
16/91 Senior Séf válasza:
Tudtad, kérdező, hogy a férfiak agyában mintegy 4x akkora területet foglalnak le a faj-, mint a létfenntartó funkciók? A nők esetében ez az arány fordított. Ezért vagyunk mi, pasik bátrabbak,vakmerőbbek, az életet kevésbé tisztelők, és ezért jut eszünkbe átlag 17mp-enként a szex.
2024. jan. 30. 19:54
17/91 anonim válasza:
Nyilván azért alakult így ki benned a kérdés, mert ezek a “mintaférjek” nyilván nem mesélik el, hogy ők milyen hiányosságokkal látják el az apai, és házas feladataikat. Valószínűleg a válasz ez.
2024. jan. 30. 20:06
18/91 anonim válasza:
Istenem, hogy te ès a hozzàd hasonlòk mindig ezzel a vàzlat szöveggel jöttök!
Nem unalmas mèg?
2024. jan. 30. 20:12
19/91 anonim válasza:
#18 tehát szerinted, egy történet egyik felét ismerve, durva általánosítás, és látszólag önkényes következtetést, nem szabad kérdőre vonni? Nem lehet ilyenkor több infó alapján ítélni? Mert az én tapasztalatom meg pont azt igazolja, hogy a férjek hanyagsága nem éppen libidónövelő. Akkor ezt is jelentsük ki, és írjunk ki kérdést, hogy a csúnya gonosz férfiak, miért ilyenek? Ezt szeretnéd? Ezt támogatod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!