Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogyha korábban gyakran maszturbáltam, de mióta együtt vagyok a párommal egyedül nem megy? 19/N

Figyelt kérdés
Leginkább nők válaszait keresem, de mindenkinek köszönöm :)

#párkapcsolat #szexuális élet #Női maszturbáció
ma 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetes. Hiszen kielégít a párod.
ma 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Mert te azt honnan veszed hogy kell utána is maszturbálni?

Kb olyan lenne mint amikor egyedül van az ember és eszik konzervet, de amióta párja van meg minden féle jó ételt eszik sőt étterembe is járnak, de akkor hogyan és miért hiányozna a konzerv.

ma 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van igényem masztizásra párkapcsolatban is. Lehet akármennyire kielégítő a szex, ha épp egyedül vagyok és rámjön az inger, akkor nem fogom megvárni a páromat. Neked valamiért most nincs erre igényed. Nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák.
ma 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ez mint a 3. Ha van valakim ha nincs maszti van. F
ma 09:46
 5/5 érdeklődő35 ***** válasza:

Nem megy, vagy nem is kívánod?

Ha nem kívánod akkor elég a párod.

Ha nem megy, akkor a srác nyújtotta ingerek erősebbek,és hozzászoktál. Ha masztizni akarsz, akkor kellene valami erősebb érzést adó játékszer

ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!