Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?
Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?
Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Itt egy elhanyagolt férj!
Nálunk havi max egyszer van szex, az is csak nagy könyörgés árán, a feleségem meg csak fadarabként fekszik és várja, hogy vége legyen. Gyerek nincs, én itthonról dolgozok, neki most kisebb munkái vannak csak, szintén itthonról. Mosni ő szokott, főzni fele-fele, bevásárlás, porszívózás, kutyasétáltatás az én dolgom. Igyekszem mindig a kedvére tenni, kiszolgálom ha kell, elviszem vásárolgatni, mindenben segítek. A szex viszont ritka és pocsék. Ha rámásznék, elhajt, ő meg nagy ritkán ajánlja csak fel. Mindig kinyalom, amíg már kéri, hogy rakjam be és folyton megkapom, hogy "nem értem miért nem veszem rá magam gyakrabban", mégsincs gyakrabban és nem rajtam múlik. Én kívánom és heti kétszer rámásznék, de már unom az elutasítást. Beszélni nem akar róla, szóval meg vagyok lőve. Itt én már nem tudok mit tenni, marad a recska, az is titokban, mert azt sem nézi jó szemmel.
Rád hagyom, legyen igazad. Galambbal sakkozni...
Nézd, semmi értelme ennek.
Tényleg rád hagyom.
Itt is az megy, mint az albérlet témában.
A tulajok is szinte gyűlölettel írnak a bèrlőkről és indokolatlanul az egekbe emelik az albérlet árakat, amitől a bérlőnek semmi pènzed nem marad.
A bérlők meg csak reménykednek, hogy még tudnak élni a következő fizetésig.
De mindezt a tulajok leszarják
Mindenki hajtja a maga igazàt.
A szex téma is ilyen.
Èn kiszàlltam a beszélgetésből. Csendben figyelem, abból baj nem lehet...
Szia.
A szex
24#
Döbbenet hasonló a helyzet nállunk..
Csak én már fel adtam a próbálkozást..
Persze ha Recskákzok akkor aberált vagyok…
2 éve nincs szex mert már nem pitizek..
Szeretőt fogok keresni kenyérből
Biztos van olyan nő akit othon bántanak vagy alkesz a férje és nem törődik vele
Én törődnék egy ilyen nővel
Mert én is ebbe a cipőbe vagyok..
44F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!