Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hogy a nők többségé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?

Figyelt kérdés

Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?

Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.

2024. jan. 30. 18:47
 81/91 anonim ***** válasza:
0%
Látod 80# ha ilyen vagy az életben is, ilyen aljasul lekezelő, szerintem nem csoda ha a kutyának se kellesz. Ha meg valakid van azért nem nyúl hozzàd, mert ilyen vagy. Ha nem làtnàd önmagad; lekezelő, tudálékos, mamlasz.
2024. febr. 3. 22:42
 82/91 anonim ***** válasza:
#81 lekezelő? Csak azért, mert egy elég komoly érvelési hibára, ÉS FELSZÍNESSÉGRE hívom fel a figyelmet? Biztosan… ezért én írogatok szombat esténként ide és hívok másokat lekezelőnek meg nem kellek senkinek, mert nincs szombat este jobb dolgom. Jaaa várjunk csak….
2024. febr. 4. 10:19
 83/91 anonim ***** válasza:

Itt mindenki jò fej.

Főleg azok, akik a nőket hibáztatjàk azért, mert nincs szex.

2024. febr. 4. 11:46
 84/91 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mivel nem is láttok be mások életébe magyaráztok, tudjátok mit kell tennie a másiknak és még sorolhatnám, hogy milyen módon írnak ide egyesek. Szóval leginkább azonkak a gyökereknek írom, akik odamerészkednek bármelyik rovat kiírásához, hogy úgy adjatok tanácsot, hogy az használható legyen. Egy. Kettő: nem kell bunkónK lenni azért mert magad is az vagy. Vagy ha bunkó, kérj elnétést érte. Vagy úgy hagsználni a szvakat, hogy ne legyen félre érthető. Valakik valóban segítségért jönnek ide, nem csak firkálni. Nem tudhatjátok, hogy ki az. Igaz? Savanyú emberekre vall és írás tudatlan, fogalmazás gátlót szedők sokaságára. Segíts akin tudsz, ne pedig károgj rá!
2024. febr. 4. 12:10
 85/91 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor olvasd el a saját írásod és gondold àt ùjra.

2024. febr. 5. 04:56
 86/91 anonim ***** válasza:

85# ;nagyon okos vagy látom. 😛

Azonban a jó tanácsok szórása már elenyésző.

2024. febr. 5. 05:50
 87/91 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy kiosztottad a 85-ös okoskodòt.

2024. febr. 5. 18:15
 88/91 anonim ***** válasza:
86-os vagyok. Köszönöm 87-es!
2024. febr. 5. 20:54
 89/91 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha egymás szapulása helyett inkább a kérdésre válaszolnátok.

Szóval mi az oka annak, hogy csak a szexre nem marad a nőknek ergiája, de a többire meg mégiscsak?

2024. febr. 6. 13:02
 90/91 anonim ***** válasza:
#89 több soron meg lett válaszolva. És ez egy nyílt platform, az válaszol, aki akar
2024. febr. 6. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!