Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hogy a nők többségé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?

Figyelt kérdés

Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?

Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.

jan. 30. 18:47
 51/91 anonim ***** válasza:
Mennyire felháborodnak egyesek, hogy a történet másik felét is hallani szeretnék néhányan. Hogy esetleg a női szempontot is meghallgassuk. Feltettétek magatokban a kérdést, hogy miért ilyen elfogadhatatlan felvetés a sztori másik felének megismerése?
febr. 1. 14:12
 52/91 anonim ***** válasza:
11%
#51: Na arra valóban kíváncsi lennék én is, hogy mi indolhatja, hogy ilyen szinten elutasítják egyes nők a férjeiket. Mert a fáradtság nem hihető, a nincs kedvem pedig csak kifogás, és nem tudjuk meg, hogy valójában miért nincs kedve. Gyaníthatóan ő is útálja már a férjét, de anyagi okból nem válik el, ezért inkább ezt az utat választja. Ez persze mindenkinek rossz, de az emberek többsége lusta és tohonya, beletörődik a szarba, mintsem lenne bátorsága változtatni bármin is.
febr. 1. 14:19
 53/91 anonim ***** válasza:
84%
#49: Na én meg olyan férfit nem tudnék elképzelni, aki nem tud a sarkára állni, ha kell. Mert néha jól esik, ha falhoz nyomják vagy kétvállra fektetik a nőt és rendesen megadják azt, amire szüksége van. Lehet hogy a kérdező feleségének is erre lenne szüksége. Ez persze nem az agressziót jelenti, hanem csak a férfiasságot, ami nem a testalkatban, hanem a viselkedésben nyilvánul meg.
febr. 1. 14:22
 54/91 anonim ***** válasza:
#52 tehát meghallgatnád a másik oldalt, kivéve hogy full előítéletes vagy, és ha nem azt mondja, amit “gyanítasz” akkor hazudik. Fő a nyíltság, és a tényekre való fókusz!
febr. 1. 14:44
 55/91 anonim ***** válasza:
#54: Miért lennék előítéletes? És miből tételezed fel, hogy azt mondom előre, hogy hazudik? Sehol nem állítottam ilyet. Különbösen előre nem. Te nem akarod elfogadni, hogy valaki képes átlátni a szitán és nem hiszi el azt, ami nyilvánvaló hazugság. De halljuk, mondja el a másik fél is az álláspontját, de őszintén, és azt is, hogy mi kellene ahhoz, hogy ne így viselkedjen. Erre az utobbira különösen kíváncsi lennék.
febr. 1. 15:39
 56/91 anonim ***** válasza:

#55 az alapján amit leírtál 😂

“Gyaníthatóan ő is útálja már a férjét, de anyagi okból nem válik el, ezért inkább ezt az utat választja”

Mi ez, ha nem előítélet?

febr. 1. 16:22
 57/91 anonim ***** válasza:
11%
#56: Egy tipp. Azért van ott, hogy "gyaníthatóan". De akkor miondj más okot, hogy miért van még vele, ha útálja?
febr. 1. 17:06
 58/91 anonim ***** válasza:
Nem akar egyedül lenni egyik sem. Miért? Mert nincs hova menni vagy egyedül nem képesek fent tartani magukat. Nem bonyolult következtetést levonni. 😁
febr. 1. 18:04
 59/91 anonim ***** válasza:
#57 igen, azaz előítélet. Legalább ismerd be, hogy előítéletes vagy, és akkor nem állnak majd le veled vitatkozni.
febr. 1. 19:08
 60/91 anonim ***** válasza:
Nekem marad rá mindig érdekes.
febr. 1. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!