Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hogy a nők többségé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy a nők többségének a szex az egyetlen dolog amire nem marad energiája?

Figyelt kérdés

Házas, családos férfiakkal dolgozok együtt akikkel a munkámból kifolyólag sokat tudok csevegni. Csak hogy számok is legyenek, a 300 melósból kb 180 férfi, legalább 80 - 90 taggal van alkalmam időközönként csevegni. Akár melós, akár nyakkendős nagyrészüknél a szex minimalizálva lett. A férfiaknak miért van energiájuk az együttlétre 8-12óra meló, a délutáni apai részek elvégzése stb után?

Amit én látok ezeken a pasikon hogy jó férjek, apák stb de szenvednek. Érzelmileg is meg nyílván a vágyaik miatt is. Jah és arról nem is beszélve hogy amelyik félre lépett, az csak ezért tette. Ez lerendezhető azzal hogy a férfiak mindig dugnának, meg szexmámiások? Tudom hogy nem mindenki ilyen, meg azt is hogy nem minden férfinak ez az igénye de kezdem azt hinni hogy az elhanyagolt pasik korszakát éljük. Szerintem ez rohadt sok házasságot szétkap. Ez csak egy megfigyelésen alapuló kérdés.

jan. 30. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
A lényeg nem jött át ezekeszerint kedves 89#. Mert nem így van. Tán azért.
febr. 6. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!