Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
Férfi vagyok. Egy sokat tapasztalt férfi. :)
Figyelj, elhiszem hogy neked olyan jó az orgazmusod. De azt te is el tudod fogadni hogy lehet máshogy is élni az életet? Felőlem maradhatsz a kis robotpilóta módodban ahogy gondolkodni sem muszáj. De legalább azt ne bántsd, aki használni is képes az agyát, és gondolkodni is szeret.
Te nem tudod mi az a változás. Ha 20 éve minden reggel ugyan úgy rágod a gabona pelyhedet... az ember hajlamos elfeledni, hogy gabonapehely helyett mást is reggelizhet.
Egy szemléletes példa. Amikor átülsz az búj autódba és jön a felismerés, hogy ez másként vált. (:
Nekem erről a komment háborúról az jut eszembe, mikor naívan kismamáknak irtam tanácsokat itt a gyk-n feltett kérdéseikre, védőnőként.
Durva lepontozásokat kaptam. Ma már nem írok semmit, maradjanak buták és erősítsék egymást a hülyeségeikben.
Itt lehetne jó trükköket megosztani, anélkül hogy 20-30 férfivel kellene hozzá lefeküdni.
De nem....megy itt az agymenés, hogy a nőknek nem lehet többféle orgazmusa. Férfi meg nem is tudhat róla semmit.
Márpedig a klassz orgazmushoz kell egy klassz férfi is.
#55 pedig ilyen. Ti csak vágyálmotokban fogtok ilyen férfivel találkozni.
46N
Pedig nagyon egyszerű: az irigység indukálta. De provokálgatás és gyűlölettárs-keresés helyett az önfejlesztés kifizetődőbb lenne. Csak abba munkát is kell tenni. Z generáció pedig nem szeret dolgozni
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!