Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
Jaj imádom mikor a férfiak azt hiszik hogy tudják hogy mikor van orgazmusa egy nőnek 😂😂
Amúgy a csikló orgazmus tényleg sokkal jobb mint a hüvely bejáratánál levő, a huvelyben meg nincs is orgazmus… de nehogy már ti jobban tudjátok a különbséget
A férfi orgazmus amúgy is sokkal jobb. Sajnos ez viszont nőként is tudom mert egy anatómiai tény
A férfiak mindig azt mondjak hogy a nőnek jobb a szex, de ez is csak azért van hogy magukat fényezzék hogy ok milyen jó érzést okoznak a nőnek… közben meg sehol semmi
Csak nekem furcsa, hogy a női orgazmusról szól a kérdés, de ennek ellenére a 33 válasz közül talán, ha kettő, ahol nők írnak?
Egyre inkább azt érzékelem, hogy nagyon kevés nő ír ide, legtöbbször férfiak adják ki magukat nőnek.
35ös
Egyet értek. Nőkhöz tettem fel a kérdes. Ennek ellenére ha 3 nő válaszolt.
Azért sajnálatos az a dolog, hogy leginkább férfiak válaszolnak, mert, ha a nők is elmondanák a véleményüket, abból lehetne tanulni.
Ahogy olvasom sok válaszoló férfinek sikerült megváltania a világot. Arra kíváncsi lennék, hogy a valóságban ez mennyire van így.
33: Azért szerintem valamennyire mi is tudjuk hogy mi az a női orgazmus. Mi csináljuk nektek. :) Mármint amelyik férfi csinálja... Amúgy szerintem nektek mérföldekkel erősebb orgazmusotok van, mint nekünk férfiaknak. Nekem 3-4 ms max, és közben néhány lüktető lövés. Közben ti meg ott vergődtök a gyönyörtől alattam akár akár egy két percig is a gyönyörtől remegve. Még ha kézzel vagy nyelvel is csinálom, és csiklóból csinálom, és benntartom, még az is 15 ms erőteljes rángás, és közben tétlen összehúzódás. Szóval szerintem bőven jobb nektek. Ráadásul nekünk a prosztatánkat ingerelni is hát hogy is fogalmazzak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!