Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hazudik gyakorin szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?

Figyelt kérdés
Nektek nőknek ennyire élvezetes és örömet okoz hogy itt kamuzni tudtok, de a való életben meg nullák vagytok szex terén?

2022. szept. 10. 17:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
66%

Igen 40-es kolega, bizony mondasz jókat. De azért az "ms" -t ne ird már, mert ez itt igy hülyeség. Egészen mást jelent, mint gondolnád. A másodpercet "mp"-nek rövidítik magyarul. Angolszász területen pedig csak simán "s". Az "ms" ennek ezredrészét jelöli.

Szerintem is a nőknek sokkal élvezetesebb a szex. Egy férfi nem nyög az elejétől végéig. Mármint én tuti nem. Nekünk annyi jutott, hogy mikor elmegyünk (van hogy a férfi nem tud elélvezni, a nő pedig igen, csaxólok) ejakulálunk, akkor 2 másodpercig nagyon jó. Ráadásul nem tudunk 2 percenként a csúcsra jutni. A nők igen.

Visszatérve a hüvelyi meg csiklóorgazmusra: Szerintem a csiklóorgazmus valahogy úgy viszonyul a hüvelyihez, mint a zuhanyzás egy kád habfürdőzéshez.

F30

2022. szept. 10. 20:18
 42/126 anonim ***** válasza:
41%
40-ey, ne haragudj de te normális vagy? Miért csinálsz "versenyt" abból, hogy egy férfinek vagy egy nőnek erősebb az orgazmusa? Az összehasonlítás ugye tudod hogy a nárcisztikus személyiségzavaros emberekre jellemző!
2022. szept. 10. 20:20
 43/126 anonim ***** válasza:
63%
Mind a másodperccel kapcsolatban, mind a versennyel kapcsolatban igazatok van. Előbbivel kapcsolatban fogalmam sincs hogyan nézhettem be, szóval köszi hogy felhívtad rá a figyelmem. Utóbbi annyiban téved hogy én mint előny soroltam fel, és nem mint paraméter amit össze kéne mérni.
2022. szept. 10. 20:24
 44/126 anonim ***** válasza:
32%
43-as de nincs olyan hogy előny vagy hátrány! Van orgazmus vagy nincs? Ennyi a lényeg!
2022. szept. 10. 20:27
 45/126 anonim ***** válasza:
48%
44: Nem értek veled egyet. Nagyon nem. Te nyílván férfi vagy. Nőben bőven van különbség az elélvezésben. Van amikor csak kicsit élveznek el, máskor meg földrengés van alattuk. Olyan nő is van akiből olyankor feltör a gejzír. (sajnos olyan nőm még nem volt) A szeretkezés minősége is széles skálán mozog... De az már megint egy másik dimenzió.
2022. szept. 10. 20:33
 46/126 anonim ***** válasza:
51%

Mert nehogy azt mondjátok már férfiak hogy nektek csak annyi az élvezet amikor orgazmusotok van 4 mp-ig… akkor miért vagytok ennyire szexfüggők?

Biztos nem jó benne lenni egy nőben az elejétől kezdve… hagyjuk már

Én meg nő vagyok és irigylem a szexet a férfiaktól, mert nektek sokkal jobb

Én szívesen nemet is váltanék hogy kipróbáljam, főleg azzal a nővel aki tetszik…

Mind az orális szex mind a behatolás nektek sokkal jobb mint nekünk…

2022. szept. 10. 20:36
 47/126 anonim ***** válasza:
91%
44-es vagyok és nő! Baromira nem az a lényeg egy nőnek, hogy spricceljen, hüvelyi legyen stb, hanem hogy legyen! Normális férfit meg baromira nem érdekel az, hogy a nő az spriccel-e, hüvelyi-e az orgazmusa stb, hanem hogy legyen a nőnek orgazmusa! Viszont erre ugye szellemileg meg kellene érnie a férfinak.
2022. szept. 10. 20:37
 48/126 anonim ***** válasza:
77%
46: Igen, ezt hitettük el a nőkkel. Amúgy nekünk a sima szex sokkal munkásabb, mint örömteli. De még az a “kevés” is megéri a fáradalmainkat ha örömöt tudtunk okozni nektek. Hidd el, az a valódi férfiaknak nagyobb öröm, mint maga az orgazmus. Szóval ne siess annyira férfivá válni.
2022. szept. 10. 20:40
 49/126 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek, én csak egy normális férfira vágyom, akivel szeretkezni lehet és nem teljesítményt mérni.
2022. szept. 10. 20:46
 50/126 anonim ***** válasza:
76%

46-os,

1) de igen, pont ezt mondjuk. A 4 másodperc már egyértelműen túlzás nálam

2) "akkor miért vagytok ennyire szexfüggők?"

-nem nevezném magam annak. Nyilván van egy késztetés, de az sokkal több, mint az orgazmus iránti vágy. Azt magamnak is össze tudom hozni, ráadásul gyorsabban mint kettesben.

Az egész folyamat csodálatos, mert ilyenkor egy másik lélekkel lépsz kapcsolatba. A test csak egy INTERFÉSZ (felület, fizikai kiterjedés ami lehetőséget teremt) ehhez.

"Biztos nem jó benne lenni egy nőben az elejétől kezdve… hagyjuk"

- jónak jó, meg azt is nagyon élvezem ha megsimogatnak, megölelnek, vagy megmossák a hajam, vagy megfürdetnek. Te is élveznéd ezeket, nyilván. Szívesen segítek kipróbálni 🤗

Nem kérek cserébe semmit, nekem elég ha valamelyikőnk elpirul mikor rájön hogy tévedett 😉

"Mind az orális szex mind a behatolás nektek sokkal jobb mint nekünk"

-Mondanám most erre, hogy csak félig lehet sejtésed, de még félig sincs. Majd ha egyszer valaki finoman kielégít a szájával, akkor térjünk vissza erre a részre. Mert most a NULLA tapasztalat és egy rakás bántódás/frusztráció/düh/gyűlölet és szégyen beszél belőled.

F30

2022. szept. 10. 20:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!