Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
Igen 40-es kolega, bizony mondasz jókat. De azért az "ms" -t ne ird már, mert ez itt igy hülyeség. Egészen mást jelent, mint gondolnád. A másodpercet "mp"-nek rövidítik magyarul. Angolszász területen pedig csak simán "s". Az "ms" ennek ezredrészét jelöli.
Szerintem is a nőknek sokkal élvezetesebb a szex. Egy férfi nem nyög az elejétől végéig. Mármint én tuti nem. Nekünk annyi jutott, hogy mikor elmegyünk (van hogy a férfi nem tud elélvezni, a nő pedig igen, csaxólok) ejakulálunk, akkor 2 másodpercig nagyon jó. Ráadásul nem tudunk 2 percenként a csúcsra jutni. A nők igen.
Visszatérve a hüvelyi meg csiklóorgazmusra: Szerintem a csiklóorgazmus valahogy úgy viszonyul a hüvelyihez, mint a zuhanyzás egy kád habfürdőzéshez.
F30
Mert nehogy azt mondjátok már férfiak hogy nektek csak annyi az élvezet amikor orgazmusotok van 4 mp-ig… akkor miért vagytok ennyire szexfüggők?
Biztos nem jó benne lenni egy nőben az elejétől kezdve… hagyjuk már
Én meg nő vagyok és irigylem a szexet a férfiaktól, mert nektek sokkal jobb
Én szívesen nemet is váltanék hogy kipróbáljam, főleg azzal a nővel aki tetszik…
Mind az orális szex mind a behatolás nektek sokkal jobb mint nekünk…
46-os,
1) de igen, pont ezt mondjuk. A 4 másodperc már egyértelműen túlzás nálam
2) "akkor miért vagytok ennyire szexfüggők?"
-nem nevezném magam annak. Nyilván van egy késztetés, de az sokkal több, mint az orgazmus iránti vágy. Azt magamnak is össze tudom hozni, ráadásul gyorsabban mint kettesben.
Az egész folyamat csodálatos, mert ilyenkor egy másik lélekkel lépsz kapcsolatba. A test csak egy INTERFÉSZ (felület, fizikai kiterjedés ami lehetőséget teremt) ehhez.
"Biztos nem jó benne lenni egy nőben az elejétől kezdve… hagyjuk"
- jónak jó, meg azt is nagyon élvezem ha megsimogatnak, megölelnek, vagy megmossák a hajam, vagy megfürdetnek. Te is élveznéd ezeket, nyilván. Szívesen segítek kipróbálni 🤗
Nem kérek cserébe semmit, nekem elég ha valamelyikőnk elpirul mikor rájön hogy tévedett 😉
"Mind az orális szex mind a behatolás nektek sokkal jobb mint nekünk"
-Mondanám most erre, hogy csak félig lehet sejtésed, de még félig sincs. Majd ha egyszer valaki finoman kielégít a szájával, akkor térjünk vissza erre a részre. Mert most a NULLA tapasztalat és egy rakás bántódás/frusztráció/düh/gyűlölet és szégyen beszél belőled.
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!