Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hazudik gyakorin szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?

Figyelt kérdés
Nektek nőknek ennyire élvezetes és örömet okoz hogy itt kamuzni tudtok, de a való életben meg nullák vagytok szex terén?

2022. szept. 10. 17:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
15%
Tény??? 🤣🤣🤣 Ezek szerint te azt aem tudod mi az. Fogadni merek még nem is találkoztál vele életedben. Legalább a definícióját olvasd el. Utána meg a véleményét. 😆😆😆 Tudsz különbséget tenni a kettő között? Ha igen, akkor kapsz szót, és meghallgatunk az orgazmusokkal kapcsolatban szerzett személyes tapasztalataidról. 😇
2022. szept. 11. 14:08
 92/126 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, aki hazudik erről, mi értelme van... Kb mint szinte az összes férfi itt gyakorin... Mindnek 18-20 cm-es a farka. Sok nő küzd orgazmus problémával, közöttük én is. Ennek a legtöbbször lelki oka van. Biztos vannak nők akiknek kb fejen állva pörögve is van anális orgazmusa, de azért szerintem ez ritka. Viszont a teljesítményt az orgazmushoz kötni elég gusztustalan. Ha nekem nincs orgazmusom akkor szar vagyok az ágyban? Kérdező, kicsit gondolkozz el miket írsz le.
2022. szept. 11. 14:23
 93/126 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tárgyiasulnának el ennyire a (laza) kapcsolatok, ha a laza nem a teljesítménykényszert jelentené, hanem az egymással töltött aranyórát, akkor nem lenne mindkét fél részéről a felüllicit. Nő vagyok és nincs mindig orgazmusom, majd lesz :-)
2022. szept. 11. 14:32
 94/126 anonim ***** válasza:
86%
Valóban nem függ össze a kettő. Lehet valakinek úgy is megkapó szexuális élménye, hogy közben nincs orgazmusa. Gondoljunk csak pl az aktuson túl a cirógatásra. Valakit azzal is úgy fel lehet borzolni, hogy jó értelemben kifut utána a világból. Vagy egy masszázs. Meg lehet dögönyözni úgy a testet, hogy szó szerint kikapcsol. Annyira ellazul az illető. És ne feledkezzünk meg a viszonzásról sem. Egy nő akinek örömet okoznak (de nincs/nem volt orgazmusa) ő is tud olyan élményt biztosítani, hogy a férfi “kettétör” (jó értelemben, bármit is jelentsen ez 😅). Meg amikor a nő jobban kikeféli a lelket a férfiből. Adjál nekem orgazmust jeligére. Szóval hogy jobban próbálkozik, mert eddig még nem sikerült. Vagy amikor a férfi beletunyul, hogy az asszonynak ma sem volt, és már nem is erőlködik... Mind-mind, megannyi életszituáció.
2022. szept. 11. 14:35
 95/126 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem az egyéjszakázókat... Mármint a minőségi együttléthez idő is kell. Mármint az összecsiszolódáshoz, és egymás megismeréséhez. Tudni hogy a másik teste és lelke mit szeret, mit kíván. Ezt nem lehet csúcsra járatni egy átbulizott éjszaka alkalmával összeszedett illetővel. Talán ez nem is erről szól. Bár ezzel meg nekem nincs talasztalatom, mert sohasem mentem bele olyan szituációkba, ami tudom hogy csak egy éjszakáról szól. Fontos nekem az is hogy holnap mi lesz a reggeli 😅
2022. szept. 11. 14:41
 96/126 anonim ***** válasza:
2022. szept. 12. 01:59
 97/126 anonim ***** válasza:
26%
Második tipp, főként hüvelyi orgazmussal nem rendelkező lányoknak/nőknek. Keresd meg a g pontodat. Tapasztald ki hol van, és ha meg van, gondolom nem kell mondanom mit csinálj. 🙂 Van hüvelyi orgazmusod? Megtaláltad a g pontodat? Várom a felfedező kedvű, nyilatkozni hajlandó nők (és lányok) válaszát. :)
2022. szept. 12. 02:14
 98/126 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen ez sem parancs, ezt sem kötelező, (még elolvasni sem) még mielőtt valami anyám kínja megint beszól...
2022. szept. 12. 02:17
 99/126 anonim ***** válasza:
33%
97-es, van hüvelyi orgazmusom de nincs meg a G pontom, na azt hogy keressem meg?
2022. szept. 12. 10:32
 100/126 anonim ***** válasza:
75%
Úgy gondolom semmiféle pontok nincsenek a hüvelyben. A csikló felelős az orgazmusért, minden orgazmus, -amit a nők hüvelyinek hívnak az is - abból indul ki.
2022. szept. 12. 10:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!