Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
Figyelt kérdés
Nektek nőknek ennyire élvezetes és örömet okoz hogy itt kamuzni tudtok, de a való életben meg nullák vagytok szex terén?2022. szept. 10. 17:44
101/126 anonim válasza:
99-es, erre g-pont vibrátor vagy egy pont erre ideális méretű/formájú pénisz alkalmas
102/126 anonim válasza:
Ha van G-pont, ha nincs, én érzek különbséget az orgazmusok között. Más a hüvelyi, más a csikló, más a mell, más az analis és nekem már volt csóktól is.
103/126 anonim válasza:
102: Fülcimpától még nem volt? Állítólag az is egy erogén zóna. Ha neked ilyen jól működnek a dolgaid, érdemes lenne azzal is kísérletezned, hátha az is ilyen érzékeny, mint a többi. Exemnek pl a háta volt olyan, hogy ha ujjbegyekkel szépen végig simogattam, végigkarcolásztam... Kis elektromos kisüléseket érzett az egész testében, és állítása szerint nagyon jó volt. Persze ez nem egy orgazmus, de még is kellemes tud lenni. És férfi szemszögből sem egy nagy munka. Fekve, összebújva is megy.
104/126 anonim válasza:
#102 nekem is erogen zóna a fülcimpa és nyak, de attól MÉG nem volt orgazmusom. Ki tudja mit hoz a jövő?
105/126 anonim válasza:
99: A legjobb az lesz, ha megnézel pár anatómiailag helyes képet a punciról. Egy csomón be is van jelölve a g pont. Azon kívül elképzeled, hogy egy pénisz kb hol bökdöshet az aktus alatt. Állítólag a görbe pénisz előny az ingeréséhez. Hogy merre görbüljön... Hát az mindegy is, mert pozitúra függő. Próbálkozz meg valami kényelmesebb valódi méretet másoló segédeszközzel. És ott próbákozz ahol szex közben is “eltalálnának”. Talán az ujjaddal el sem éred. Gyakorolj és valószínűleg ott lesz az. Ez nem olyan, hogy hiszek a létezésében vagy sem. (Mint azt egy válaszolónál olvashattuk.) Az anatómia azért nagyjából mindenkinél azonos.
106/126 anonim válasza:
105ös, 99-es vagyok már mindent próbáltam de csak nem találom😂😅🤦♀️
107/126 anonim válasza:
106!
Engem még nem próbáltál. Másrészt nem mindenkinek érzékeny az ott....
108/126 anonim válasza:
106: Akkor lehet, hogy valóban elveszett. :D Venni kell egy újat. Azt hiszem most épp akciós is. :D Akkor most már egy nem a legjobb válasz: Szervezd ki a feladatot. Szerezz pasit, pasikat, az összes férfit, aki hajlandó megkeresni. :D Az aranyat is megtaláljuk a föld alatt. 🙃 És aki sikerrel jár, azon talán érdemes elgondolkozni. Amúgy erről jut eszembe még valami amit az előző válaszaimban még nem írtam. Ebben is van valami... Szóval h az ember lánya magának csinálja (az orgazmust) vagy egy második (harmadik, stb... 🤫) fél okoz neki örömöt. Bőven van különbözet a kettő között, szóval ezen a vonalon is érdemes elindulni, vagy ha elindulni nem is, de gondolkodni biztosan.
109/126 anonim válasza:
És ha szerelmes vagy, akkor az a férfi akibe szerelmes vagy nagyságrendekkel könnyebben okoz orgazmust, mert a nők érzelmi lények.
110/126 anonim válasza:
109: A férfiakra milyen jelzőt akasztanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!