Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a pasi már az előjáték alatt is elélvez, pl oráltól? És utána jön a szex
Mi?
Max az önuralom nélküli tini kanegereknél fordul ez elő.
A korai magömlés egy betegség/rendellenesség (BNO kóddal). Lehet vele orvoshoz menni. Persze fel kell nőni hozzá, hogy valaki ezt felismerje, belássa , felvállalja és legyen elég férfi , hogy szakszerűen kezelteti magát.
Sose orálozott még lány annyit szex előtt, hogy végem legyen.
Ilyen max akkor van, ha alapból úgy állunk neki, hogy csak orál.
Volt olyan, hogy 15 percig szopott egy nő, akit akkor még nem is ismertem és ez volt az első együttlétünk… Felváltva csinálta érzékien, és durván.
Néha mélytorokra is vett és öklendezett is mellé.
Nála pl. anélkül elmentem a szájába, hogy szólni tudtam volna, kb. 15 perc után.
Egyébként meg nem szokott előfordulni, mert bár 2 lövetű vagyok, tehát orgazmus után 3-4 percel újra áll a rúd és bevetésre kész, ha nem megyek el már orálnál, sokkal szenvedélyesebb tudok lenni.
Nálunk gyakran előfordul. Igaz, szeretek jó mélytorkosan szopni, ettől sokszor el is élvez, utána meg ő kinyal élvezésig, addigra már megint áll a farka és folytatjuk szexszel.
Így többnyire mindketten még egyszer elélvezünk. Nekem amúgy is sokkal érzékenyebb orgazmus után, így jobb a dugás is ha előtte közvetlenül elélveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!