Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy a pasi már az előjáték alatt is elélvez, pl oráltól? És utána jön a szex

Figyelt kérdés
Mennyire várjátok el ezt?

2022. ápr. 28. 21:51
A kérdező szavazást indított:
sosincs ilyen nálunk
időnként megtörténik
kb fele-fele
többnyire az előjáték alatt is elélvez a pasi, és utána jön a szex
mindig elélvez már az előjáték alatt is a pasi, és utána szexelünk
35 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%

Mi?

Max az önuralom nélküli tini kanegereknél fordul ez elő.

A korai magömlés egy betegség/rendellenesség (BNO kóddal). Lehet vele orvoshoz menni. Persze fel kell nőni hozzá, hogy valaki ezt felismerje, belássa , felvállalja és legyen elég férfi , hogy szakszerűen kezelteti magát.

2022. ápr. 28. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Sose orálozott még lány annyit szex előtt, hogy végem legyen.

Ilyen max akkor van, ha alapból úgy állunk neki, hogy csak orál.

2022. ápr. 28. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valtozó.Volt olyan női partnerem aki a szopás mestere volt s tényleg pillanatok alatt elmentem,pedig kb.nem szoktam szopásra elmenni..Cserébe 30percig hevesen vadul nyaltam..:)
2022. ápr. 28. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Volt olyan, hogy 15 percig szopott egy nő, akit akkor még nem is ismertem és ez volt az első együttlétünk… Felváltva csinálta érzékien, és durván.

Néha mélytorokra is vett és öklendezett is mellé.

Nála pl. anélkül elmentem a szájába, hogy szólni tudtam volna, kb. 15 perc után.

Egyébként meg nem szokott előfordulni, mert bár 2 lövetű vagyok, tehát orgazmus után 3-4 percel újra áll a rúd és bevetésre kész, ha nem megyek el már orálnál, sokkal szenvedélyesebb tudok lenni.

2022. ápr. 28. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hogy a csaj porszívó üzemmódba kapcsolt és nem is akarta abbahagyni. De még 2 percig csinálta és állt mint ha mi sem történt volna.
2022. ápr. 28. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Előfordulhat. Nem gond ha utána tudod folytatni. Direktben nem törekednek rá a nők hogy már az előjátéknál elmenj - ha van egy versenylovad akkor a derbi előtt lefuttatsz vele még 20 km-t?
2022. ápr. 28. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk ritkán előfordul, de általában nem szándékosan. De ha tudja folytatni utána, akkor nem zavar.
2022. ápr. 28. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez függ a női technikától és a férfi állapotától is.
2022. ápr. 29. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk gyakran előfordul. Igaz, szeretek jó mélytorkosan szopni, ettől sokszor el is élvez, utána meg ő kinyal élvezésig, addigra már megint áll a farka és folytatjuk szexszel.

Így többnyire mindketten még egyszer elélvezünk. Nekem amúgy is sokkal érzékenyebb orgazmus után, így jobb a dugás is ha előtte közvetlenül elélveztem.

2022. ápr. 29. 07:39
 10/11 Dzsoki ***** válasza:
Nem gyakori,de előfordul.
2022. máj. 4. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!