Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
73!
Ebben is tévedsz. Én vagyok az élő példa férfiként. Bizony volt hogy elég sokáig nem, vagy csak alig-néha volt orgazmusom szexuális aktus során.
De nagyon kívántam a partneremet, sokat csináltuk és kifejezetten boldoggá is tett, hogy a csúcsra vihetem. Volt, hogy egész hétvégén az ágyban voltunk, összeadva órákat (3-4) töltöttem el a kis testében, és mégsem mentem el. De boldoggá tett így is a dolog, és attól még kellemes érzés volt (mintha nagyon finoman simizett volna)
Mellesleg az 50-es válasz is az enyém, abban ezt már jeleztem. Azt kifejezetten érted írtam, és azért hogy átgondolt miről milyen véleményeket alkotsz, még mennyi tapasztalat után 😌
A szex az nagyon jó. A szex és/vagy a szeretkezés orgazmussal megkoronázva meg még jobb!
78: Mi nem vontuk kétségbe azt amit te mondtál. Te vonod kétségbe azt amit mi írunk. Én még el is ismertem, hogy Igazad Van. Fontos lépés, hogy egyáltalán Legyen orgazmusa az embernek. Ezt senki nem vonta kétségbe. Mi már arról beszégettünk, ha megvan az orgazmus, akkor az hogyan lehet mégjobb. De akár belemehettünk volna olyan témákba is, hogy akinek nincs az egyik fajta, az miért mincs, és hogy hogyan lehetne. Most a te kedvedért félreteszem a “szinteket” meg a “versenyt” (egyik sincs) és csak mondom hogy én is azt szeretném hogy legyen orgazmus. Főleg hogy most olyanokat is írnak, hogy nem is volt, e nélkül is jó a szex stb... Ilyeneket azok írnak akik még nem éltek át orgazmust így valódi releváns mihez mérnivel nem is rendelkeznek. Ha hagytad volna (nem tudom te voltál e már) kibonzakozni a beszélgetést talán ma egy vagy akár több (aki később olvassa ezt a fórumot) megtanulhatta volna hogyan érheti el... De már a legelső, a legkisebb tippnél, jó tanácsnál megakasztottátok a tanulás folyamatát, és senki nem jutott előrébb a folyamatban egy centit sem. (Még bízom benne, hogy lesz aki kipróbálja amit írtam, és pozitív élménybeszámolóval örvendeztet meg bennünket.) Szóval... Szóval. Elhiszem, hogy az éhes embernek a legfontosabb egy falat kenyér, hogy betehesse a gyomrába. De kérlek hidd el nekem azt is hogy a fehér kenyér, főleg ha már több napos, száraz, netalántán penészes, és a földről is kellett felszednie a kuldulónak... (Nem rád értem, ne vedd magadra. Nem értem senkire se. Ez csak egy példa.) Szóval hogy nem lesz a leg egészségesebb választás. Fannak azért az asztalon még más finom falatok. Az asztal és az étel mindenki számára elérhető. Ínyencek előnyben. :) Ha nem tetszik a példa felőlem helyettesítsd be könyvel, hiszen az is felér vele, csak az a tudásvágyat elégíti ki, csillapítja. (: De azt hiszem túl sokat írtam és kezdek is eltérni a témától. :D
Orgazmus közben kell vele megtartani az élvezet érzését. Így a rövid orgazmus időtartama kitolható. Ez egy elnyújtási technika.
Amit írtál szerintem nincs igazad. Ha elvonatkoztatunk az orgazmus szó használatától, és igaz lenne amit írsz, akkor senkinek nincs joga senkinek megtanítani semmit, és megtanulni se. Üdv újra a sötét középkorban. Égessünk könyveket is.
Irányított szeánszokról, és irányított meditációlról sem hallottál? Ott is végig vezetnek. De akár szexualitás témakörben is van ilyen. Például a domináns változatokban.
Az igaz hogy a maga módján mindenki egyéniség, de hogy annyira egyediek lennénk az azért sántít... Sok ember ugyan olyan magas. Sok ember szereti a zenét, sok ember nem tud lenyomni száz fekvőtámaszt. Nagy vonalakban hogy valakinek legyen orgazmusa az igen is tanítható. Aztán persze már egyénileg személyre szabható. Sajnos olyan valóban van hogy nem mindenkinek adatok meg pl a hüvelyi orgazmus. De olyan is van (nagyobb számban) hogy az adott csajnak fatökű a barátja, nem tudja használni a szerszámát, és a nőre van hárítva a felellősség hogy ő képtelen az orgazmusra. Aztán a nő ezt mantrázza egész életében, egészen addig míg aki jól alá nem vág. És sikongatva nem érti hogy mi történik vele. 😅
Ha igaz lenne amit mondasz hogy mindenkinek saját magának kell kitapasztalni az utat stb... Akkor az egész emberiség tudása nem lenne több egy emberöltőnél. De mivel ez nem így van, mások megosztják velünk a tapasztalataikat, léteznek gyorsító sávok, és nekünk már nem kell az alapokról felfedezni, csak használni a megszerzett tudást.
A hiperérzékeny csiklót már nem dörzsöljök. De amikor megjött az a nagyon jó érzés az utolsó pillanatban amikor a járó kezed megáll, nem elenged, hanem leszorít, nyom, és sokkal nagyobb orgazmust tudsz elérni általa, azzal hogy “benntartod” az érzést. És mivel benntartod ezért időben is elnyúlik, és ha jó pillanatban kaptad el az érzést akkor az intenzitása is megmarad. Szóval amíg kitart maga az orgazmus addig azt tudod nyújtani is. Ha a csúcson kaptad el, akkor azt fogod érezni végig. Ha előbb leszorítottál akkor lehet elengedted. Ha későn, akkor meg már “nem maradt benn” szóval lekésted... Ki kell tapasztalni. Gyakorolni. Én is rengeteget gyakoroltam az exemen, hogy a hibátlan pillanatban szorítsam le neki. Meg kell tanulni. Amúgy nyalásnál, nyelvel is működik. 😏
Valamit egy picit pontatlanul írtam le. A csikló, amikor hiperérzékennyé válik... És a leszorítás... Az nem pont ugyan olyan mint ha nem csinálnád. Igen is van ott egy “kis kapu” az elélvezés és a hiperérzékennyé válás kicsúcsodosodása között, amikor még van lehetőség az érzékennyé váló élvező csiklót leszorítani. Ha ezt elszalasztottad akkor van egy hiperétzékeny csiklód, amit rossz pillanatban nehéz elengedni is (levenni a kezedet) és ha megnyomtad az is fáj. Velem is előfordult, hogy az exem számtalanszor elkapta a kezemet és ő tartott meg hogy most már ne mozdulj, mert túl érzékeny, és neki az rossz lenne. Olyankor csak a hagyományos csiklós orgazmusa volt, ami sokkal kevesebb, mint az amit én írok. Azt hiszem a hiperérzékenység is más a leszorítás hatására. Nem is teljesen az. Mármint nem úgy mint simán. Mint ha a leszorítány (nyomás) hatására “nem tudna bele áramolni a vér” és ezért marad meg az orgazmus és nem alakul ki a hiperérzékenység. De amikor véget ér az irgazmus, és megpróbálom levenni a kezem a punciról, ott van egy pillanatig tartó kellemetlen érzés. Azt sajnos be kell nyelni. De megéri. Úgy emlékszem lassú “lefejtésnél” is jelentkezik. Talán nem megúszható a jelenség.
Nah... 😅 Azt hiszem eleget írtam ezzel kapcsolatban. Várom a beszámolókat, és a tapasztalatokat.
"De amikor megjött az a nagyon jó érzés az utolsó pillanatban amikor a járó kezed megáll, nem elenged, hanem leszorít, nyom, és sokkal nagyobb orgazmust tudsz elérni általa, azzal hogy “benntartod” az érzést. És mivel benntartod ezért időben is elnyúlik, és ha jó pillanatban kaptad el az érzést akkor az intenzitása is megmarad. Szóval amíg kitart maga az orgazmus addig azt tudod nyújtani is. Ha a csúcson kaptad el, akkor azt fogod érezni végig. Ha előbb leszorítottál akkor lehet elengedted. Ha későn, akkor meg már “nem maradt benn” szóval lekésted" 🤣🤣🤣🤣
Szerinted ki az aki így áll neki önkieléhíteni, hogy ahelyett hogy simán élbezne, nekiáll gondolkodni, hogy ezeket a baromságokat tegye? 100 % férfi vagy és osztod az észt a nőknek. 😁😁
77: Nem muszáj elolvasnod. Senki nem kényszerít rá. Megfogadnod, kipróbálnod sem muszáj. Nyugodtan áttérhetsz egy másik kérdésre, de had mondjam már el én is főleg ha valaki kérdezte. Sajnálom hogy téged ez zavar.
Nekem nem mondták meg. Én önként olvasok utána dolgoknak. Ezért szerteágazóbb tudással rendelkezem, ami sok esetben alaposabb is mint az “átlag ember” felszíni tudása egy egy adott témában.
Te is leírhattad amit akartál. (Igaz ez senkit nem vitt előrébb, talán tanítás sem volt, és még engem is megpróbáltál visszafogni. Ami nem sikerült. De attól még nem kezdelek el oltogatni. Elférsz te is ezen az oldalon engem nem zavarsz, max ignorállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!