Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
47: Elhiszem neked. Azt is amit a spriccelésről írtál, és a többit is de csak félig. Az a baj, hogy mi teljesen más szintekről beszélünk. Te az egyáltalán legyen szintről beszélsz. Én meg a már van, és mivel van, abból már próbáljunk meg minnél jobbat, minnél nagyobbat, minél élvezetesebbet csinálni szintről beszélek.
Mutatok egy példát, legyen az egy egyszerű szemléltetés: Legközelebb ha a csiklódból próbálsz meg orgazmust csiholni, szóval amikor sikerül... Ne engedd el a kezeddel, hanem tartsd meg rajta, és nyomjad tovább a csiklódat. Nem kell tovább mozogni rajta (az nem is menne) csak nyomjad. Majd írd meg hogy mit tapasztalsz. :)
51!
"Move the bar higher!" 😎
//Arnold Schwarzenegger//
47-es vagyok. 51-es, kértem tőled bármilyen szexuális tanácsot? Kinek képzeled magad? Te vagy elégedettlen az irgazmusoddal, nem pedig én.
Szintekről stb beszélsz, mások meg csoda ha versenynek fogjak fel a szexualitást ennyi ökörség hallatán???
"Ne engedd el a kezeddel, hanem tartsd meg rajta, és nyomjad tovább a csiklódat. Nem kell tovább mozogni rajta (az nem is menne) csak nyomjad." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ebből látszik fogalmad sincs az orgazmusról. Orgazmus után a csikló hiperérzékeny, mindenféle nyomás érintés közvetlen orgazmus után kellemetlen. Fogalmad sincs az orgazmusról.
Több országban azért metélik körbe a nők csiklóját, mert a nő orgazmus több féle és sokkal több. Ha valakivel ezt megtapasztalod, akkor a rabja leszel. Mert nem könnyű elérni, de földöntúli érzés.
Férfiaknak azért "jobb", mert könnyebben van orgazmusuk általában.
Nekem volt 1, azaz egy férfi életemben akivel orgazmus hegyek jöttek össze. Volt aktus, mikor akár 30. Neki se volt más partnere, akivel ez sikerült volna addig. Ő nekem mell szopással is tudott orgazmust okozni.
46N
Te meg egy önjelölt mentál higiéniai szakember ha jól látom.
Rendben, egyet visszaveszek. Nem szeretnék utasítani senkit semmire. Ne vegye annak az se, akit megjelöltem a válaszomban.
Fogadjátok a leírtakat úgy, hogy “csak egy tipp” vagy egy jó tanács, ami valóban működik.
Ó igen, tényleg!
Ez benne sem volt a kérdésben, pedig volt akinek én is tudtam mellpettinggel orgazmust csinálni.
Kedves 46N, örülök hogy írtál ide te is. Látod, sokan nem fogják fel, hogy férfi és férfi között is óriási különbségek vannak, bizony a szexualitásukban is.
Nem csak az hogy egyik jobb, mint a másik. Egyszerűen ha a két fél egyenként nagyon jó, de mégsem illenek össze, akkor is max egy átlagos élvezeti értéke lesz az együttlétnek.
F30
Kell a vonzalom, hasonló vágyak, jó technika és anatómiai egyezés a tökéletes szexhez.
46N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!