Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki
minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális)
közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja
mi az?
#68 nincs mit. Sose gondoltam, h vannak emberek, akik sci-fi-nek titulálják az orgazmust. Manapság, mikor rengeteg szakmai irodalom és segédeszköz áll a rendelkezésünkre, hogy ne csak olvasmányos élmény legyen.
2022. szept. 10. 21:43
Én már akkor éreztem, hogy itt baj lesz, amikor valaki azt írta, hogy az orgazmusban az a lényeg, hogy van vagy nincs és az már nem is számít amit én írok, miszerint oké, de orgazmuson belül is hatalmas minőségbeli különbségek vannak. Aztán elindult az ellenségeskedés... (Amúgy csak halkan jegyzem meg hogy rajtam kívül senki nem kért elnézést, pedig van mit kifogásolni még bőven...)
2022. szept. 10. 21:52
63/126 anonim válasza:
Nekem eddig 1 szer volt hüvelyi orgazmusom. Az előző kapcsolatom, elején én is megjátszodtam, nem akartam megbántani a barátom. De aztán rájöttem, hogy nincs értelme. A mostani partneremmel sem volt, viszont ő hozta fel a témát és mondta, hogy tudja, hogy vannak, olyan lányok akik nehezen élveznek el és én közéjük tartozom. Viszont anélkül is nagyon élvezem az eggyütléteket. Sőt sokszor veszek meg, annyira kívánom,egyszerűen nem tudok betelni vele. Szóval szerintem orgazmus nélkül is lehet nagyon jó a szex. Bár ez egyénfüggő. De arra én is rájöttem, hogy semmi értelme megjátszani. Sokan valószínűleg azért játszodják meg mert nem akarják megbántani a partnerüket.
23L
2022. szept. 10. 22:07
Rájuk se hederits. Segíteni csak annak lehet, aki elfogadja, hogy segítségre van szüksége.
Mi meg élvezzük az életet 😂
2022. szept. 10. 22:08
Sőt sokszor veszek meg, annyira kívánom,egyszerűen nem tudok betelni vele. Szóval szerintem orgazmus nélkül is lehet nagyon jó a szex. Bár ez egyénfüggő
Na itt van a nagyon nagy probléma. Egy nő szerint orgazmus nélkül is nagyon jó a szex.
Hat szexeljen orgazmus nélkül vki kva anyja!
Tudod hány férfi szexelne orgazmus nélkül? 00000000000
2022. szept. 10. 22:10
Úr isten. Neked mekkora élvezetet okozott ez a kérdés? 🤣 Nő vagyok, soha egyik partneremnek sem kamuztam, pláne nem orgazmusokat illetően. Ha nem volt nem volt. Megmondtam. Akinek nincs orgazmusa az miért is nulla szex terén te nagyokos(?!?)….nekem nagyon sokáig nem volt, pláne nem csak nyalástól és szex közben. S láss csodát egy megfelelő partnerrel minden összejött. Nem muszáj elhinni, de többször képes vagyok most már elélvezni szex közben. Remélem nem csak a mostani partnerrel, de nyilván ez majd akkor derül ki ha más lép az ő helyébe🤣
2022. szept. 10. 22:10
Nekem meg sose volt orgazmusom. Ez sem sokkal szebb de igaz
2022. szept. 10. 22:11
75: Semmisen? Hány éves vagy?
2022. szept. 10. 22:16
2022. szept. 10. 22:16
Na tessék! Mondtam hogy az a lényeg hogy legyen orgazmus, nem pedig a "szintek"! Erre jön egy lány, akinek szegényemnek egyszer sem volt orgazmusa, és nem az a fontos neki, hogy hüvelyi stb legyen, csak legyen. Mondtam én, hogy marhaság az orgazmust rangsorolni. A lényeg, hogy legyen.
2022. szept. 10. 22:19
Kapcsolódó kérdések: