Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik gyakorin szinte az összes nő, hogy neki minden féle orgazmusa van ( g pontos, hüvelyi, anális) közben pedig soha nem élt át orgazmust és azt se tudja mi az?
Figyelt kérdés
Nektek nőknek ennyire élvezetes és örömet okoz hogy itt kamuzni tudtok, de a való életben meg nullák vagytok szex terén?2022. szept. 10. 17:44
121/126 anonim válasza:
120: Értem. Hát elsősorban szerintem magadnak kell ismerned a saját testedet. A partner mellett is, hogy mi esik jól neked. 21 éves vagy. Azért az már nem gyerek. Önmagad felfedezése, a partner felfedezése. Az orgazmus összhang kérdése is. Elég összetett egy téma. Te mit gondolsz, miért nem volt még hüvelyi orgazmusod?
122/126 anonim válasza:
Remélem, következő életemben összehoz a sors engem is egy szakértő középkorú úrral, ha már ennyi hozzászólás, így hozzáértő akad.
123/126 anonim válasza:
122: A középkorú hozzáértő utak most felsóhajtottak, hogy ebben az életedben már nincs is rájuk szükség(ed). Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy lesz következő életed. Ellenben hozzáértő középkorú urak biztos hogy még most is léteznek.
124/126 anonim válasza:
123-as, most mi lesz? :-) 122
125/126 anonim válasza:
nem tudni.. ez a bölcs válasz. kétségbeesés.. teljesítmény..vagy félelem okán hogy úgyérzi nem megfelelően teszi. De semmiképpen nem mindig gonoszság vagy hazugság okán,
126/126 anonim válasza:
124: Részemről elmegyek fogatmosni, utána meg vásárolni a holnapi utazáshoz. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!