Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív egy lányt aludni, és a lány elfogadja a meghívást, akkor ez azt jelenti, hogy a lány bele is ment, hogy megdugja?
62. Nem, te például csak egy állat vagy. 😅😅😅
Salátás (azaz normális) punci miatt szexet lemondani… egek.
Na szerintem itt mindent el is árultál magadról.
Miután három oldalon keresztül hajtod ezt a brutál feminista dumát anélkül hogy minimálisan is megpróbálnád megérteni a másikat, benyögsz egy ilyet. Ez elég nagy öngól.
Az, hogy valaki milyen testi adottságokkal rendelkezik mert genetikailag milyen a felépítése, arról a legkevésbé se tehet. Gondoltál már arra, hogy mekkora lelki törés ez a nőnek, hogy te meglátod a mellét vagy a punciját és kb kiküldött az ágyból? Mert egy finnyás éretlen ember vagy?
Vagy az nem baj ha annyira megsértünk egy nőt hogy egy életre megutalja magát? Azért remélem érzékeled azt, hogy ami mellett kardozol, hogy jaj így úgy nem beleegyezés az ha valaki átmegy a masikhoz, kontra te nem szexelnél valakivel bizonyos testi adottságok esetén ez mennyire gáz.
Nekem is tuti van olyan ami nem feltétlen tetszik a másik nemen, de még soha nem gondoltam meg magam amikor ott voltunk meztelenül valakivel, akár kis farka volt akár nagy, vagy épp pocakja volt vagy bármi.
61
Te sem érted
Bár gyerek lennék még :)
65
Ugye nem tűnt fel, hogy más ember írta azokat? Nem hát, aztán felháborodsz, ha hülyének nevezlek
😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!