Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív egy lányt aludni, és a lány elfogadja a meghívást, akkor ez azt jelenti, hogy a lány bele is ment, hogy megdugja?
Ahogy látom, heves vita alakult ki olyan szituációkból, amikre a kérdés rövidítésénél nem gondoltam.
Arra gondoltam, hogy ha nem egy megszokott szituációról van szó, vagy barátról; hanem egy szinte frissen megismert lányról, vagy olyanról akinél ez szóba jöhet.
A fiú részéről ez sex felkérés.
A lány, ha igent mond, a fiú úgy veszi ebből, hogy 90% sex lesz.
Ha a lányt tényleg azt hiszi, hogy csak együtt akar aludni, akkor szerintem át se menjem, mert még nem érett meg ehhez a dologhoz.
Ettől a szitutól akkor térhetünk el, ha most töltik a 10-et. Akkor valóban együtt alvás, este kakaó, mese nézés és szuszu.
alapvetően két dolog van itt, ami élből ködös.
1. nőt nem invitálgatunk szexre, hanem egyértelműen a tudtára adjuk, hogy mit szeretnénk. ez a gyere át, aludj nálam olyan szerencsétlenkedős dolog, minek csinál valaki ilyesmit?
2. azért azok a nők is megérnek egy misét, akik egy vadidegen ottalvós-kérdésére igennel reagálnak, majd fel vannak háborodva, hogy a fickó álló pénisszel jelenik meg éjfélkor a hálóban. hagyjuk már ezt a hülyének tettetést, hogy úgy csináltok, mintha nem tudnátok ez miről szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!