Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szexuális poénok. Miért megy a szexuális poénkodás munkahelyeken?
Figyelt kérdés
Munkahelyen szinte állandó a szexuális poénkodás. Ha egy nő visszatérően azzal viccel, hogy majd hazaviszlek, stb. akkor most ő dugni akar velem?
vagy ez csak része ennek a közösségi szexuális poénkodásnak.
Amúgy én nem akarok vele
ma 15:51
4/11 anonim 

válasza:

Nekem kolléganőm szokta mondani ha segítség kell neki, hogy menjek már egy pinanyalatra. Én meg mindig mondom neki, hogy akár többre is.
6/11 anonim 

válasza:

Hasonló itt is van, a bökkenő hogy van férje, így nagyon kellemetlen a dolog
8/11 anonim 

válasza:

#7 Hát baj is, semmi kedvem megvadult csalódott férjekkel se szócsatákba belemenni, se agyonbaszatni magam. Van egy rossz pillanata a csajnak, hogy megtörténik köztünk ami meg tud, aztán nem tartja a száját akkor mi lesz? Nem hiányzik ez nekem, nyugalom sokkal jobb mint holmi tüzelő tyúkok vergődésébe belekeveredni mert neki valami nem jó otthon.
10/11 anonim 

válasza:

25 evesen engem is fel akart szedni egy 45 koruli nő a munkahelyen azt mondta hogy a kisfia az apjánál lesz a szomszedba amugy elvalt nő volt
De nagyon undoritonak gondoltam hogy mit kepzel magarol majdnem 2x annyi idos volt mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!