Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kapják fel az emberek a...

Miért kapják fel az emberek a vizet egy kis poénkodáson? Tegnap az egyik barátunkat olyan szinten megalázták, hogy ma el sem lehet érni.

Figyelt kérdés

Tegnap bicikliztünk páran a Velencei tónál, és az egyikünk valamilyen poént odaszólt az egyik szembejövőnek, de semmi rosszindulat vagy anyázás, csak egy poén.

Viszont utánunk jött és addig ügyeskedett ameddig nem volt muszáj miatta megállnunk.

Ami ez után elhangzott, az volt az egyik legmegalázóbb, legmegsemmisítőbb dolog amit hallottam, pedig nem is nekem mondták, az ember tudta, hogy hova szúrjon, mintha ismerte volna és tudta volna, hogy mi az, amivel totálisan megalázhatja a barátunkat.

Nem fajult tettlegességig, ez nem rajta múlott mondjuk, de ezt végignézni nagyon megrendítő volt.

Mondanom sem kell, hogy az egész napos hangulat a nevetősből egyből gyászos lett, és ma pl el sem lehet érni szegényt.

Egy poénért valakit ennyire megalázni, komolyan? Ez Magyarország.

nov. 2. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Aki tátott szájjal szalad a f.szerdőbe, ne csodálkozzon, ha megb.sszák.
nov. 2. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Idegenekkel nem érdemes cicózni. A másik fél is pihenni, szórakozni, sportolni ment gondolom, erre elb*ta neki is ez az "egy kis poénkodás" a napját, viszont nem hagyta szó nélkül, mint oly sokan.

Lehet ő is épp egy fájó pontot kapott ezzel az "egy kis poénkodással". Szerintem nagy szerencse, hogy nem lettebből nagyobb balhé.

Tehát érdemes lenne gondolkodni, mielőtt a másikkal szórakozunk.

nov. 2. 13:12
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Jaj annyira imádom, amikor a buta, tuskó beszólogatók sértődnek meg, mert az, akinek beszóltak, nem érti a tréfát!

Idejössz vekengeni a gyakorira, kérdező, a végére még azt is odavágod, hogy "Ez Magyarország!", miközben ti voltatok a faragatlan bunkók, akik beszóltak valakinek. Nem kell senkinek és senkire megjegyzéseket tenni, aztán akkor nem történik ilyen. Megérdemeltétek, amit kaptatok.

nov. 2. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Azért ha itt sem irod le, mivolt a semmi érdekes, csak poén, akkor az is jelent valamit.
nov. 2. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

"Ami ez után elhangzott, az volt az egyik legmegalázóbb, legmegsemmisítőbb dolog amit hallottam, pedig nem is nekem mondták, az ember tudta, hogy hova szúrjon, mintha ismerte volna és tudta volna, hogy mi az, amivel totálisan megalázhatja a barátunkat."

lehet ő is csak annyira poénnak gondolta mint ti :)

nov. 2. 13:20
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Poénkodni barátokkal, közelebbi ismerősökkel kéne, nem idegenekkel, akik nem tudhatod, hogy jó néven veszik-e. Eszembe nem jutna odaszólogatni egy szembejövőnek, nem illik. És nem csak Magyarországon.
nov. 2. 13:22
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

"Tegnap az egyik barátunkat olyan szinten megalázták, hogy ma el sem lehet érni."

Gondolom mert megölte magát. Lehet érdemes lenne bekopogni.

nov. 2. 13:33
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Megerdemeltetek. Talan tanultok az esetből.
nov. 2. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem értelek. Kéretlenül odaszóltok egy idegennek, majd sírtok, amikor ő ezt ugyanígy viszonozza. Ismeretlennek ostobaság poénkodni, mert nem ismeritek, nem tudjátok, hogy mit tart viccesnek és hogy hol neki hol vannak a határai, érzékeny pontjai. Véletlenül is rá lehet lépni ilyenre.

Megérdemeltétek.

nov. 2. 13:56
 10/16 anonim ***** válasza:
44%
Én kíváncsi lennék mindkét oldalon elhangzottakra (akár privátban is, nem fogom kiírni), hogy mi volt az indító poén, és hogy mit kapott rá válaszul. Anélkül nehéz bármit is mondani, de az mindenesetre durván hangzik, hogy pont betalált a másik csávó.
nov. 2. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!