Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelj, ez nehéz. Én végig küzdöttem magam az ország egyik legnehezebb egyetemén.
Utolsó évben találkoztam azzal ami igazán érdekelt és azóta se foglalkoztam azzal amit az egyetemen tanultam.
De az egyetemen nagyon sokat gyötrödtem.
Ha ma végezném, másként csinálnám. Amikor tanulni kell, tanulj. Próbáld beosztani az időd, hogy egyenletesen tanulj, ne csak kampány szerũen. Ha valamit nem értesz, tisztázd ki. Ott az internet. Ne menj át meg nem értéseken. Ne magolj. Inkább többször menj át rajta. Az egyik fő probléma az ilyen tanulàssal a túl sok elmèlet. Keress hozzà gyakorlatot, kèpeket. Ne stresszelj. Ne fordulj befele. Menj el sètàlni, ha befele fordultàl ès fordits kifele a figyelmed, nèzelôdj, ne gondolkodj, föleg ne aggodj. Az èlet màs mint az iskola, àltalàban nyugisabb.

Nagyon sok stressz alatt vagy, nem hiszem, hogy megsértődött. Sajnálom, hogy rossz napod volt.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy majd lesz valahogy, mindig megoldódik minden, addig meg minek aggódni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!