Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tettetek volna a helyemben?

Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
A második évemet végzem az egyetemen felsőoktatási szakképzés szakon. Gyakorlati időszak van, mindenki keresi a saját gyakorlati helyét. Sok keresgélés után 2 részmunkaidős állást találtam. Így elvileg meglesz a kötelező óraszám. A szakdolgozatomat is írom, de egyszerűen el voltam akadva. Óriási mértékű stressz volt rajtam. Féltem, hogy félévet kel ismérelnem. Ma tört el nálam valami. Beszéltem a konzulensemmel, hogy ma délben beszéljük megy hogy mik a kérdéseim a szakdolgozattal kapcsolatban. A konzulensem mondta a délt, mert az előtt egy gyülésen van, és azt mondta akkor, hogy addigra visszajön az egyetemre. Ebből az lett, hogy fél 12 órakkor odamentem az irodájához. Nem akartam késni. De nem jött. Délután negyed 2 órakkor úgy voltam vele, hogy beszélek a TO-val, hogy akkor most mi legyen. ( nincs meg a konzulensem telefonszáma). Felhívták, de nem vette fel a telefont, ezért Facebookon ráírtak. Rövidesen válaszolt, hogy még nem tud ott lenni, és, majd kapcsolatba lép velem. Nem tudtam, hogy várjak még rá, vagy ma már nem beszélünk. Végül úgy voltam vele, hogy hazamegyek. De ez volt a töréspont. Elkezdett hullani a könnyem. Be akartam menni az egyetemi WC-be, hogy megnyugodjak. De egy bácsi leszólított, mert keresett valakit és hasonlítottam rá, de nem én voltam. Látta rajtam, hogy ki vagyok akadva és megkérdezte, hogy mi történt, kell-e segítség. Én csak annyit mondtam, hogy nincs semmi baj, csak több hónapnyi bent tartott stressz kijött belölem. Kérdezte, hogy bántalmaznak-e a munkámban vagy valahol, hogy így reagálok (eddigre már nem kicsit sírtam). Természetesen erre nem volt a válasz. Tudom, hogy csak segíteni szeretett volna, de végül elköszöntem tőle és a mosdó felé vettem az irányt. Ott kiadtam mindent magamból és már frisebb fejel mentem haza. Utólag visszagondolva lehet, hogy nem kellett volna "elmenekülnöm" a segíteni akaró férfi elől. Tartok tőle, hogy lehet megbántottam. Nem tudom.....

tegnap 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Hát inkább magaddal törődj. Őmiatta ne izgulj. Segítő szakmában dolgozom, nem pusztulunk bele, ha nem kellünk valakinek. Megtanultuk kezelni.
tegnap 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Betiltanám a tagolatlan ömlesztett kérdéseket.
tegnap 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Empatikus ember vagy, ebben biztos vagyok, ezért rágódsz ezen, de hidd el, nem kell! Abban a pillanatban és abban az állapotodban azt láttad helyesnek, ahogy akkor döntöttél. Ha mást láttál volna jónak, akkor azt tetted volna.
tegnap 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, ez nehéz. Én végig küzdöttem magam az ország egyik legnehezebb egyetemén.

Utolsó évben találkoztam azzal ami igazán érdekelt és azóta se foglalkoztam azzal amit az egyetemen tanultam.

De az egyetemen nagyon sokat gyötrödtem.

Ha ma végezném, másként csinálnám. Amikor tanulni kell, tanulj. Próbáld beosztani az időd, hogy egyenletesen tanulj, ne csak kampány szerũen. Ha valamit nem értesz, tisztázd ki. Ott az internet. Ne menj át meg nem értéseken. Ne magolj. Inkább többször menj át rajta. Az egyik fő probléma az ilyen tanulàssal a túl sok elmèlet. Keress hozzà gyakorlatot, kèpeket. Ne stresszelj. Ne fordulj befele. Menj el sètàlni, ha befele fordultàl ès fordits kifele a figyelmed, nèzelôdj, ne gondolkodj, föleg ne aggodj. Az èlet màs mint az iskola, àltalàban nyugisabb.

tegnap 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis viselkedés volt főleg, hogy nem voltál lekezelő, bár azt hittem éedekesebb lesz a leírás...
tegnap 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok stressz alatt vagy, nem hiszem, hogy megsértődött. Sajnálom, hogy rossz napod volt.

Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy majd lesz valahogy, mindig megoldódik minden, addig meg minek aggódni rajta.

tegnap 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!