Mit tettetek volna a helyemben?
Hogy hogy mit?
2024 van ember.
Minden ilyen jellegű esetben,okosteló ki a zsebbű, kamera bekapcs és irány a YouTube.
Legközelebb ne maradjon el.
Szerintem ne avatkozz bele.
Pl. Ezért:
Lehet, hogy valakit lopni látott és elengedte, holott fel kellett volna tartóztatnia.
Még a végén téged is kihallgatnak, ha ilyenbe keveredsz.
1
Próbálta ő magát megvédeni ahogy láttam, de a másik két csaj folyamatosan "hátráltatta".
3
Nem lopásról volt szó. Valami olyan volt ahogy kivettem, hogy az egyik csajnak az öccse vitt ki valamit valamikor még, de volt engedélye rá. A biztiőr csaj meg rászállt, meg szivatta a kis srácot hogy utána mindig átnézte a csomagjait, meg ilyenek az meg ez miatt folyton lekéste a buszát. Tehát nem csak megnézte a csomagját, hanem a zsebeitől kezdve mindent. Az egyik csaj a kis csávó nővére volt a másik meg annak a barátnője.
Hát akkor meg is válaszoltad magadnak, mi a kérdés?
A bizti csaj visszaélt azzal a kis hatalmával és szivatott egy srácot és ezek után még sajnálod és itt értetlenkedsz.
6
Ez az volt amit hallottam hogy erről beszéltek. A biztiőr azt mondta nekik hogy ha az őccséd nem flegmázott volna annyit akkor nem lett volna baszogatva. Szóval tuti nem véletlenűl csesztette a kis srácot.
Nem tudod megvédeni. Ha kiállsz érte, és le is tudod állítani a jelenetet, sajnos azután eljössz, a csaj meg ott marad két még zabosabb ellenféllel. Kicsi az esélye, hogy javítani tudsz a lány helyzetén, rontani viszont simán.
Az egyetlen esetleg pozitív eshetőség, ha nem a csajt véded, hanem a csávók méltatlan viselkedésére jelzel vissza. Az üzenet ilyenkor nem az, hogy ordibáljatok szegény Julcsikával, hanem hogy ordibálni csúnya dolog. Ez is vékony jég, de kisebb eséllyel ártasz a lánynak.
Én inkább legközelebb megkérdezném a lányt, hogy jól van-e, gyakran érik ilyen inzultusok, tudok-e segíteni neki, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!