Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tettetek volna a helyemben?

Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Áruszállító vagyok egy cégnél, és ugye rendszeresen ugyan azokba az üzletekbe szállítok, így nagyjából ismerem az alkalmazottakat is. Van az egyik helyen egy csaj aki át szokta venni az árút mint bizti őr. Most ahogy bementem azt láttam hogy a hátsó raktárnál két szintén ott dolgozó csaj úgy beszél vele mint a kutyával, próbálta magát megvédeni de a csajok nem igen hagyták szóhoz jutni, rendesen sarokba szorították szegény. Ti mit tettetek volna a helyembe, először gondoltam segítek neki valahogy de nem mertem beleszólni a konfliktusba, inkább gyorsan eljöttem, de lelki ismeret furdalásom van kicsit. Ti mit tettek volna egy ilyen helyzetben?

2024. jan. 22. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem folynék bele.

1. Nagy valószínűséggel a munkaadómmal felvennék a kapcsolatot, akitől nem hiányzik, hogy számon kérje ezt rajtam.

2. Nem tudom a háttérsztorit, attól még, hogy a nő cuki, lehet elpuskázott valami nagyon komoly dolgot.

3. Vannak olyan munkahelyek, ahol ez az alap kommunikáció. Az első munkahelyemen ne tudd meg hányszor kiabáltak velem. Szóval tudnám, nem én leszek az, aki megváltja a világot.

4. Valószínűleg így jobban rászállnak. Nézd meg egy gimiben, ha a tanár lebaxsza a gyerekeket, hogy megvédje az áldozatot, utána jobban rászállnak az áldozatra.

2024. jan. 22. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta, hogy "vedd fel videóra és lődd föl Youtubera". Ilyet ne tegyél!!! Nagyon súlyos jogi következményei lehetnek.
2024. jan. 22. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!