Miért élnek vissza az idősek az életkorukkal?

Visszaélnek vele? Kik? Hogy?
Amúgy mi fiatalok sokkal jobban visszaélünk vele. Vagy te visszaküldöd az szja kedvezményt?
Én szoktam elszólni ilyesmiket idősebb társaságban, hogy "Covid? Hjajj hagyjuk már, olyan rég volt az még gyerekkoromban, azóta leérettségiztem, lediplomáztam, csináltam egy mestert kiköltöztem külföldre, sőt azóta haza is költöztem, találkoztam valakivel, összejöttünk, összeköltöztünk, 4 év után most tervezzük az esküvőt és idén házat veszünk aztán ráállunk a babaprojektre"
Tesóm még általánosba járt mikor kitört a covid aztán most 18, érettségizik, komoly párkapcsolata van, megy az orvosira stb.
Nagyon vicces ilyenkor az ilyen 30+ éves emberek reakciója, mert nekik a covid az "tegnap történt". Vagy legalábbis nem történt azóta annyiminden.
Vagy visszaélés az, hogy kedden házibulit tartok, és nem érdekel, hogy másnap meló, mert fiatal vagyok és nem leszek másnapos vagy hamar kimegy.

"Nagyon vicces ilyenkor az ilyen 30+ éves emberek reakciója, mert nekik a covid az "tegnap történt". Vagy legalábbis nem történt azóta annyiminden."
Mert az idő gyorsul, ahogy egyre jobban pörög az életed. Majd meglátod.
Nekem is tizenévesen egy év egy örökkévalóságnak tűnt, de még az is, hogy várjuk ki az egy hetet a következő buliig, aztán technikusiban már hamar elment, a fősuli mellett meg már amikor dolgoztam, buliztam, meg világot jártam, már csak a 3-5 év tűnt soknak, aztán 30 felett úgy begyorsult, hogy a 40-et észre sem vettem, csak amikor anyám 41 évesen köszöntött, hogy már 41 éve történt, "mintha nem is olyan rég lett volna", na akkor ébredtem rá, hogy bakker 40 felett vagyok, és ez már 1 éve...
Amúgy neked is érdekes az időérzékelésed:
"olyan rég volt az még gyerekkoromban, azóta leérettségiztem, lediplomáztam, csináltam egy mestert kiköltöztem külföldre, sőt azóta haza is költöztem,"
A COVID-intézkedéseknek kicsit több mint 2 éve lett vége. De a startot nézzük, ami kereken 5 éve volt, akkor is elég sportos tempó ennyi mindent belesűríteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!