Miért érzem úgy, hogy már nem szeretik a szüleim, ha náluk lakom?
A fizetésem teljesen haza adom, otthol mindenben segítek.
Mégis. kb egy rabszolga szintjén tartanak bezárva; 34 évesen is.
nem csajozhatok, nem randizhatok, nem bulizhatok, szóval adjam le a fizum, de börtönbe tettek a szüleim.
hogyan lehetne saját életem?
mert ennél a halál is jobb.

Én szeretnék gyereket, de tudod mit szeretnék még? 50 évesen a férjemmel szabadnak lenni és megélni a második fiatalságomat. Persze nem tenném utcára a gyereket 18 évesen meg bármikor visszajöhet, de hatalmas kudarcként élném meg, ha még 30 évesen sem akarna elköltözni. Ideiglenesen persze lehet, de legyen saját élete, én is szeretnék saját életet. Hétvégén majd családi ebéden találkozunk.
Te miért akarsz még ott lakni? Főleg hogy fizetsz is érte és még nyugton se hagynak. Miért nem költöztél el? Volt rá kb 15 éved...

Fogalmam sincs, de nem keresek sokat.
amit haza kell adnom, vagy ugye jön a fel is út szöveg.
Így kb egy börtön az egész, mert ahhoz kevés a fizum hogy lelépjek, ezt ők is tudják.

Nincs kiút, mi?
Kiadó szobát néztél már, Nber?
Nem csak teljes albik vannak ám...
Ismerőseid gondolom nincsenek,
szociális életed is csak annyi,
hogy szólsz a szüleidhez.
Tiplizz el,
hajrá.

Bírom hogy mindeki a szülők védelmében van holott k..ára nem így működnek a dolgok.
A legtöbb család ilyenkor már szanaszét van főleg ebben az országban..tolják a médiában meg a kis tini k.va elvárja hogy legyen mindened ilyenkor már meg ez a normál holott lassan nincs is hozzá alap meg ahhoz sem hogy ezt 30 évesen meg tudja csinálni az ember.
A másik hogyha nincs ami ott tartson akkor azonnal ott kell őket hagyni, teljesen mindegy milyen a kapcsolatod velük, nem lehet együtt élni a szülőkkel örökké, amúgy annyira toxikus ez a kapcsolat amit le írtál hogy valoszuleg ok sem bírnák nélküled de menned kell onnan

Azért ez durva, hogy a teljes fizetésedet odaadtad ennyi éven keresztül.
Egy normális szülő nem, használja arra a gyerekét, hogy megoldja az ő anyagi életét.
Normális esetben mondjuk ha rászorulók is, akkor is egy X%ot kérnek, és hagyják, hogy önállóan rendelkezz a maradékkal.
Az abszurd, hogy még korlátoznak is.
Amúgy nem tudom van e erre törvény, hogy nem dobhatják ki a gyereküket csak úgy, ha nem ad haza minden pénzt.
Ha azt szeretnék, hogy elmenj, meg kell nekik mondani, ha minden pénzt elkérnek soha nem fogsz tudni elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!