A bátyámat jobban szeretik a szüleim mint engem...hogy reagálnátok ti erre?
A családban mindig is fekete bárány voltam. Mindkét szülőm maximalista, precíz, pontos, igényes stb..ilyen tökéletes tulajdonságaik vannak...es hát a bátyám az is ilyen mindig rend van a szobájába jobb jegyeket szerez mint én, stb...
A bátyám idén döntött ugy hogy inkább megy koleszba. Na hát ettől a pillanattól kezdve gyakorlatilag hétvégenként lese vagyok szarva szépen mondva. Mindig kb ugyan akkor érünk ugye haza pénteken, és nálunk szokás hogy mindig elmeséljük mi volt ma. Péntekenként haza ugye egyszerre érünk haza ő haza ér akkor aztán vidámság van csak őt kérdezik mi volt én elvagyok küldve talakarítani stb... Ha esetleg en jönnék hogy bármit is mondjak közbe szól a tesóm akkor azt elnézik neki. De ha én szólok bele úgy a mondandójába hogy 10 másodperces szüneteket tart közben és veletlen meg merem szakítani azt a 10 mp-t akkor mindhárman egyszerre NE SZÓLJ BELE A MONDANDÓJÁBA!!!!
Ezeket még úgy elnéztem mert nyilván 2 napig van csak itthon had pofázzon csak ő, én meg kussba maradok AKKOR.
Akkor kezdett inkább elegem lenni belőlük főleg anyámból meg a tesómból amikor elkezd anya lecseszni a tesóm meg ráerősít és anya csesz le tovább és tesóm is ugyan úgy..mintha a tesóm megmondhatná hogy, mit csináljak. És erre mondjuk nagyon jó példa hogy voltunk sátorozni anyával és tesommal mentem megcsinálni bellülről a sátrat. És nem húztam be a cipzárt a sátron ezért a tesóm így rám ordibált normális vagy bejönnek a legyek(ugye az elő térbe, nem a lakóba) és mondtam hogy nem fog az megcsípni kibirod erre anyám rám ordibált hogy IGEN AZOK BEJÖNNEK ES AZ BAJ.és ugye tesóm nyilván rá erősített hogy ne legyél már idióta..
A masik meg hogy tesómnak eltört a lábujja kb 4 hete és akkor aztán itthon volt 2 hétig minimum. És az a két hét gyakorlatilag olyan volt mint a hétvégék hogy kussoljak tesóm beszél. Arról nem beszélve hogy tudott járni a tesóm de azért én ágyazzak be neki dédelgesse mindenki mert halálos beteg és gyakorlatilag ez a két hét alatt ugy kivolt nyalva a segge mint nekem soha se volt.
Nekem is volt már eltörve a lábujjam es akkor ennyire nem nyalták a seggem hanem adtak egy mankót azt ennyi volt és ez mellett ugyan úgy elpakoltam magam után soha senkit se kértem meg hogy hozzon oda bármit is nekem mert kellemetlenül éreztem magam.
És ez már nagyon idegesítő hogy láthatóan bátyám a kedvenc. Ti nektek erről mi a véleményetek? Hogy kezelnétek ezeket?
Ui.:bocsi a csúnya kifejezésekért, esetleg rossz helyesírásért.
Kíméljetek meg a hülye válaszoktól! Nem akarom azt olvsani hogy szólj nekik hogy ez zavar téged mert a sátorozásnál is mondtam nekik hogy ez már idegesítő hogy egyszerre csesztet mindkettő és semmit se mondtak rá.
Én elhúztam jóóó messzire és évente 2x megyek haza néhány napra. Pont, és nem érdekel, ha problémáznak ezen.
Talán nem kellett volna tojni a fejemre csak mert lánynak születtem.
Az, hogy jobb leszel tesódnál csak fokozni fogja az ellenszenvet. Nálunk is ez volt. Engem konkrétan kitagadtak a családból, mert volt saját kocsim, volt hol laknom a férjemmel. Igazaból most fogunk venni sajat lakást, gondolom most már meg se fogja nézni anyám, hogy mit írok.
Nem tudsz mit tenni, elengeded őket, az ilyenek nem családtagok, hanem mérgező személyek. Majd legalább idős korukban nem kell gondoskodnod róluk. Én is örülök, hogy kitagadtak, mert igazából szívem szerint én se akarom tartani velük a kapcsolatot, túl mérgezőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!