Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok rá ha a...

Hogy reagálnátok rá ha a gyermeketek párja orosz származású lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 17:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Az volt, de elváltak. Nem az orosz származás miatt.
2022. ápr. 29. 17:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Da.
2022. ápr. 29. 17:14
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
Hat gyorsan megkernem vegyen fel egy masikat, mert igy nem fog karriert epiteni az unioban.
2022. ápr. 29. 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi problémám nem lenne vele, max. annyi hogy én nem tudok oroszul, így tényleg csak annyit tudnék neki mondani, hogy da, meg harasó.
2022. ápr. 29. 17:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretik egymást - örülnék neki (teljesen mindegy, hogy milyen származású)
2022. ápr. 29. 17:21
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem gázabb most orosznak lenni, mint magyarnak. Szóval semmit.
2022. ápr. 29. 17:50
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

Ugye most mindent utàlni kell, ami orosz. Ez az új, nyugati, libsi maszlag.

Most nekem is utálni kell a szomszéd bácsit, aki 78 éves és 1200-as Ladája van, így ugye folyamatosan támogatja az orosz gazdaságot, micsoda skandallum, hogy nem verte szét, még február végén.

2022. ápr. 29. 18:06
 8/20 anonim ***** válasza:
98%
Ha szeretik egymást, akkor semmit. Más. Van egy kolléganőm, ő is orosz származású. Sokat szoktunk beszélgetni,viccelődni, láttam rajta, hogy rossz kedve van, ezért megkérdeztem mi a baj, tudok-e segíteni? Majdnem elsírta magát, mert sokan teljesen másképpen viselkednek vele a háború óta. Megkérdezte, hogy engem nem zavar-e, hogy orosz. Mondtam, hogy nem és a többiek nagy marhák. Basszus, húsz éve él Magyarországon, magyar férje van, nagyon jól beszéli a magyar nyelvet. Ide járt egyetemre, itt maradt. Mit tehet ő a háborúról. Semmit. De bántják, mert orosz származású. Pedig nem adott rá okot, mert ugyanaz az ember aki a háború előtt volt.
2022. ápr. 29. 18:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

hát, nálunk apám halálra sértődne, de ő még a covidtól is retteg, szegény kicsit befolyásolható. de hatvan múlt, ez mostmár így marad...

anyám boldog lenne, mert ősszel befogtam őt oroszt tanítani nekem, de szegény vagy húsz éve nem tanította (tanár, másik nyelve angol), és így lenne kire rálőcsölni a feladatot XD

az öcsém megkérdezné, hogy milyen számítógépes játékot játszik, a nagymamám kétségbe esne, hogy vajon milyen süteményt szeretnek az oroszok, és hogy hogyan fognak beszélgetni ha ő már elfelejtett oroszul, a nagypapa megsértődne, mert hogy merészel bárki is udvarolni a kisunokájának. (ez utóbbi három amúgy standard reakció, bármilyen (külföldi)embert viszek is haza)

2022. ápr. 29. 18:26
 10/20 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy Magyarországon élő és magyarul tudó oroszról van szó.
2022. ápr. 29. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!