Hogy reagálnátok rá ha a gyermeketek párja orosz származású lenne?
Ugye most mindent utàlni kell, ami orosz. Ez az új, nyugati, libsi maszlag.
Most nekem is utálni kell a szomszéd bácsit, aki 78 éves és 1200-as Ladája van, így ugye folyamatosan támogatja az orosz gazdaságot, micsoda skandallum, hogy nem verte szét, még február végén.
hát, nálunk apám halálra sértődne, de ő még a covidtól is retteg, szegény kicsit befolyásolható. de hatvan múlt, ez mostmár így marad...
anyám boldog lenne, mert ősszel befogtam őt oroszt tanítani nekem, de szegény vagy húsz éve nem tanította (tanár, másik nyelve angol), és így lenne kire rálőcsölni a feladatot XD
az öcsém megkérdezné, hogy milyen számítógépes játékot játszik, a nagymamám kétségbe esne, hogy vajon milyen süteményt szeretnek az oroszok, és hogy hogyan fognak beszélgetni ha ő már elfelejtett oroszul, a nagypapa megsértődne, mert hogy merészel bárki is udvarolni a kisunokájának. (ez utóbbi három amúgy standard reakció, bármilyen (külföldi)embert viszek is haza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!