A 18 éves lányomat behálózta egy orosz milliomos. Hogy térítsem észhez?
Pár hete lett csak 18, ez az egész pedig elvileg 2-3 hónapja tart már. A lányom annyit mondott csak, hogy "egy orosz srác". Egy barátnőjétől tudtam meg részleteket, hogy az a "srác" igazából 33 éves, valami üzletember, aki magángéppel meg sofőrrel mászkál, volt egy rendezvény pár hónapja Budapesten, ahol a lányom hostess volt, elvileg ott találkoztak. Képet láttam róla, meg a lányomról, szép nagy kocsiban, puccos éttermekben itt Pesten... Sose volt "olyan" típus a lányom, de gondolom tetszik neki ez a fényűző élet..
Én aligha tudom elképzelni, hogy az a pasi a lányommal tervezi az életét, ergo csak egy dolgot akarhat tőle, emiatt meg egyszerre vagyok dühös, szomorú... Nem tudja a lányom, hogy én tudom, milyen az a "srác", azt sem tudom, hogy hozzam ezt fel előtte, csak azt szeretném, hogy legyen minél hamarabb vége, biztos, hogy ebből semmi jó nem sülne ki.
Mit tegyek??
Hűha, nehéz helyzet.
Ha most tiltasz és támadsz, akkor dafke találkozik vele, esetleg titokban.
Mondd el neki, h tudod, csak annyit kérsz, h védekezzen és tudd, h mikor hol vannak.
"azt sem tudom, hogy hozzam ezt fel előtte"
Nyomtasd ki és kereteztesd be a képet, amelyikben a szép, nagy kocsiban ül, és tedd ki a nappaliba, hogy észrevegye, ha ott van.
A többiben majd a többi anyuka, akinek behálózták a lányát pénzzel (még véletlenül sem s.e.x-el a férfit) válaszol.
Csak azért, mert gazdag, és idősebb, még megérdemel szerintem egy esélyt, hiszen nem ismered őt személyesen.
A féltés oké, de én úgy érzem, ha ugyanez a srác magyar lenne, szegény- és 25 éves, nem aggódnál ennyire. Márpedig ez előítélet. Szerintem nem szabad beleavatkoznod, amíg nincs konkrét bizonyítékod rá, hogy veszélyben van a lányod. Várd ki a végét, mi lesz, és állj mindig a lányod mellett, bárhogy döntsön is, bármi történjen is.
Ez a legjobb, amit szülőként tehetsz, még akkor is, ha teljesen megértem az aggodalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!