Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 18 éves lányomat behálózta...

A 18 éves lányomat behálózta egy orosz milliomos. Hogy térítsem észhez?

Figyelt kérdés

Pár hete lett csak 18, ez az egész pedig elvileg 2-3 hónapja tart már. A lányom annyit mondott csak, hogy "egy orosz srác". Egy barátnőjétől tudtam meg részleteket, hogy az a "srác" igazából 33 éves, valami üzletember, aki magángéppel meg sofőrrel mászkál, volt egy rendezvény pár hónapja Budapesten, ahol a lányom hostess volt, elvileg ott találkoztak. Képet láttam róla, meg a lányomról, szép nagy kocsiban, puccos éttermekben itt Pesten... Sose volt "olyan" típus a lányom, de gondolom tetszik neki ez a fényűző élet..

Én aligha tudom elképzelni, hogy az a pasi a lányommal tervezi az életét, ergo csak egy dolgot akarhat tőle, emiatt meg egyszerre vagyok dühös, szomorú... Nem tudja a lányom, hogy én tudom, milyen az a "srác", azt sem tudom, hogy hozzam ezt fel előtte, csak azt szeretném, hogy legyen minél hamarabb vége, biztos, hogy ebből semmi jó nem sülne ki.

Mit tegyek??

2016. júl. 20. 23:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%

"A 18 éves lányomat behálózta egy orosz milliomos."

Helyesebben:

A 18 éves lányom behálózott egy orosz milliomost.

2016. júl. 21. 05:00
 12/27 anonim ***** válasza:
30%

"Pár hete lett csak 18"

A lánykád nem vesztegette az idejét!

2016. júl. 21. 05:00
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

"a lányom hostess volt"

Vagyis addig riszált, amíg fel nem hívta magára a figyelmét valamelyig gazdag csávónak.

2016. júl. 21. 05:01
 14/27 anonim ***** válasza:
34%

"a pasi...csak egy dolgot akarhat tőle"

Mit?? Amit már elosztogatott a helyi diszkóban 16 évesen??

2016. júl. 21. 05:05
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

nagyon jó kapcsolatotok lehet, hogyha a barátnőjétől tudtad meg az egészet.

ha rendes anya-lánya viszony lenne, akkor tőle tudnál mindent. + akkor talán normális értékrendet is sikerült volna neki átadni.

a csávónak nyílván minden országban van ilyen prostija, szóval nem kell aggódni,hogy komolyat akar tőle. a lányod majd rájön. próbálj vele beszélni , ne a barátnőjén keresztül tájékozódj.

2016. júl. 21. 07:16
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

56%-os kisgyökér: képzeld, én is dolgoztam hostessként, a bájaimról meg annyit, hogy 160 cm vagyok, barna és molett... A hostess más terméket árul, nem a bájait.

Kérdező:

A lányodat azért félteném, mert az orosz milliomos nekem (is) a maffiózó szinonimája.

Ha 33 évesen az üzleti életben dolgozna, fontos lenne neki a hírneve, és nem múlatná egy 18 éves lánykával az idejét...

Mivel ezt gond nélkül megteszi, én aggódnék, hogy miből gazdagodott meg. Mert az oroszoknál nem ritkaság a futtatás, és ott is van ám kereslet a hamvas, 18 éves, magyar lányokra.

A helyedben erről is elbeszélgetnék a lányommal. A minimum, hogy 2016-ban legalább guglizzatok már rá a nevére, ha üzletember (és tényleg az), valamit ki fog dobni, ha nem, akkor sürgősen építse le.

Gondolom kiszórakozta magát, legyen ennyi elég.

A helyedben attól félnék a legkevésbé, hogy belekeveredik némi szexkalandba egy tapasztalt férfival, aki po.fára ejti, és csalódik. Még lehet, hogy ennyi rá is fér.... (Tudom, könnyen ugatok, nem én vagyok az anyja. De hidd el, ennyi jót fog tenni neki.)

A gond ott kezdődik, hogy az ilyen fószerek közt nem ritka, hogy drog van a közelükben, rendszeresen prostiznak, egyáltalán nem védekeznek (a fene tudja, mit kaphat el tőle), és egy alkalmas pillanatban rázárják a kocsit, és mire észbe kaptok, a lányod már ott fog riszálni egy amszterdami kupi kirakatában.

Ja, és lehetőleg minél gyorsabban, ha kell kézen fogva rángasd el, de vidd el egy STD szűrésre!

2016. júl. 21. 08:08
 17/27 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Csak hogy lásd, mi mindentől kell félteni a lányodat, meg esetleg neki is megmutathatod a cikket.

2016. júl. 21. 08:10
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez kellemetlen szitu. Feltételezem, a fiatalember valami maffiózó (vagy maffiózó gyereke). Nem szokott jó vége lenni az ilyesminek, beszélj a lányoddal.
2016. júl. 21. 11:14
 19/27 anonim ***** válasza:
94%
A lányodnak tetszik a luxus, a "srác" meg kihasználja, hogy van pénze. Mindig voltak ilyenek, lesznek is. Ha a lányodnak van gyomra hozzá, hát az ő döntése. Ha neki így jó, majd jön a következő cukros bácsi, aki "támogatja". Majd ne csodálkozz, ha véletlen terhes lesz az egyiktől, hogy megfogja, vagy akarja a jó magas gyerektartást, ez egy lejtő. Ahogy öregszik, úgy lesz kétségbeesettebb, de nem fogja elengedni ezt az életszínvonalat. Az ilyenekből lesznek a harmincas éveik végén a szolis, műkörmös, szőke panelanyukák, akik "otthon dolgoznak" körmösként meg ilyenek, esetleg este pultos. Gondolom, ismered a kategóriát. Ezek fényében dönts. Ha van esze a lányodnak, vagy akármelyik kis barátnőjének, akkor vedd elejét a dolognak még most, de ne erőszakkal.
2016. júl. 21. 11:28
 20/27 A kérdező kommentje:
Rákerestem természetesen a neten, a pasiról konkrétan nem adott ki sok dolgot, csak az apjáról, az állítólag valami moszkvai olajmágnás. De hát nyilván ha az apja ilyen körökben mozog, a fia sem éhezik.
2016. júl. 21. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!