A szüleimnek miért kell ennyire ellene lenniük annak, hogy tanuljak?
Szeretném megtanulni az orosz nyelvet, mert nagyon tetszik.
Mondtam ma anyáéknak, hogyha majd franciából meglesz a nyelvvizsgám, azt szeretném elkezdeni. Anya annyit mondott rá, hogy semmi értelme. Apa meg kiakadt, hogy ő Oroszországba tuti nem enged el, ezt felejtsem el, meg mégis mit akarok vele kezdeni.
De nem értem, miért kell ennyire kiborulni, mikor csak a nyelvet akarom tanulni, nem azt mondtam, hogy még érettségi előtt Szibériába költözöm...
Miért kell ezen ennyire kiborulni?
Hogy térítsem őket jobb belátásra? (már ezelőtt is mondtam, akkor is hasonló volt a reakció)
Azért,mert az emberekbe belegyökerezett,hogy a 2.világháború után az oroszok leigáztak bennünket.
Ezek az emberek csak azt felejtik le,hogy az oroszok csak védekeztek,mert mi mentük be megtámadni őket a nácikkal szövetségben.Azóta is él, ész nélkül,már azt sem tudják miért a russzkik ellen a gyűlölet.
Tök baromság,mi mentünk oda a háborúban,mit vártunk.
Azóta viszont a világ tovább lépett,(még,ha ezek a vén hülyék,akik szítják az ellenszenvet irántuk nem is)és ott vannak a lehetőségek.Te csak tanulj oroszul,ha úgy akarod,ott tovább léphetsz,sok ott a lehetőség.A világ egyik leggazdagabb országa lett és mivel kevesen tanulnak oroszul itthon,neked is még több a lehetőséged.
Egyet ertek Apuddal. Mi a francnak az orosz nyelv???
Hogyan fogod penzre valtani? Miert kellene valamibe 3-4 ev tanulast belerakni, ha nem lesz haszna. Oroszoknal is a egyre tobben beszelnek angolul.
Ennyi erovel akkor mar "patkódobálást" is tanulhatnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!