A 18 éves lányomat behálózta egy orosz milliomos. Hogy térítsem észhez?
Pár hete lett csak 18, ez az egész pedig elvileg 2-3 hónapja tart már. A lányom annyit mondott csak, hogy "egy orosz srác". Egy barátnőjétől tudtam meg részleteket, hogy az a "srác" igazából 33 éves, valami üzletember, aki magángéppel meg sofőrrel mászkál, volt egy rendezvény pár hónapja Budapesten, ahol a lányom hostess volt, elvileg ott találkoztak. Képet láttam róla, meg a lányomról, szép nagy kocsiban, puccos éttermekben itt Pesten... Sose volt "olyan" típus a lányom, de gondolom tetszik neki ez a fényűző élet..
Én aligha tudom elképzelni, hogy az a pasi a lányommal tervezi az életét, ergo csak egy dolgot akarhat tőle, emiatt meg egyszerre vagyok dühös, szomorú... Nem tudja a lányom, hogy én tudom, milyen az a "srác", azt sem tudom, hogy hozzam ezt fel előtte, csak azt szeretném, hogy legyen minél hamarabb vége, biztos, hogy ebből semmi jó nem sülne ki.
Mit tegyek??
En oroszokkal dolgozom egyutt, megpedig gazdag oroszokkal es bizony eleg nehez veluk. No vagyok, igy kapasbol ugy inditottak, h sz@*tak a fejemre. Nagyo de nagyon hatarozottnak kellett lennem ahhoz, h tiszteletet vivjak ki naluk. Ha megvan a tisztelet, akkor viszont nagyon normalisak es tartjak a szavukat. Tenyleg himsoviniszta es buszke nepseg, de megvan bennuk a normalis ertekrend. Inkabb ez legyen, mint vmi liberalis idiota amcsi...
A masik, fiatalabb koromban en is dolgoztam hostesskent es megismerkedtem egy dusgazdag ormeny pasassal. Parszor elmentem vele vacsorazni, talan elcsattant par csok is, de soha nem fekudtem le vele. Hal`istennek annyi eszem mar volt 20 evesen is, h tudjam, h Hamupipoke meseje ritkan valosul meg :D Mindez mar 15 eve volt, de a pasassal azota is tarom a kapcsolatot. Kovettem az eletet, h allandoan fiatal csajokkal vette korul magat. Sosem nosult meg, egyiket sem vette komolyan. A pasas most 51 eves es mar elegge kiegett. Par eve volt egy beszelgetesunk, szoba kerult, h milyen regota ismerjuk egymast es annyit mondott, h igy visszatekintve engem elvett volna felesegul, de erre is csak evekkel kesobb dobbent ra.
Az ilyen dusgazdag fiatal pasasok nagyon jol tudjak, h barkit megkaphatnak. Ez a pasi nem ugy nez a lanyodra, mint a leendo felesegere, hanem egy a sok kozul, aki elsozrakoztatja.
Nehez helyzetben vagy az tuti. En a helyedben megmondanam a lanyomnak, h tudok a pasirol es azt is megmondnam, h elmutl 18 eves, az o dolga, mit csinal, nem szolok bele, de a velemenyem az, h ennek nem lesz jo vege.
08:08
"56%-os kisgyökér: képzeld, én is dolgoztam hostessként, a bájaimról meg annyit, hogy 160 cm vagyok, barna és molett... A hostess más terméket árul, nem a bájait. "
Nem elég, hogy ronda és dagadt vagy, de még kérkedsz is vele.
Biztos valami leértékelt gagyi cuccok mellett rémisztgetted az embereket "hostesként" a nagy se ggeddel!
Hogy a bizalom megmaradjon, semmiképpen ne oktasd ki és ne tiltsd!
Mondd el neki a megérzéseidet, a félelmeidet és támogasd, hívd fel rá a figyelmét, hogy ne legyen naiv és mindig minden körülmények között próbálja használni a józan eszét, ha pedig valami baj van, akkor téged BÁRMIKOR, akár az éjszaka közepén is hívhat.
Megvédeni, eltiltani nem fogod tudni tőle. Szerintem azzal biztosíthatod be magadat igazán a lányod életébe, ha óva inted, ugyanakkor tudja, hogy hozzád mindig bizalommal fordulhat. Ez nagyon nagyon fontos, hisz így bogarat ültetsz a fülébe, nem dühből menekül a pasashoz "már csak azért is" elven.
Járjon nyitott szemmel és ha csak kicsit is megkondul a vészharang a fejében, azonnal lépjen le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!