Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 18 éves lányomat behálózta...

A 18 éves lányomat behálózta egy orosz milliomos. Hogy térítsem észhez?

Figyelt kérdés

Pár hete lett csak 18, ez az egész pedig elvileg 2-3 hónapja tart már. A lányom annyit mondott csak, hogy "egy orosz srác". Egy barátnőjétől tudtam meg részleteket, hogy az a "srác" igazából 33 éves, valami üzletember, aki magángéppel meg sofőrrel mászkál, volt egy rendezvény pár hónapja Budapesten, ahol a lányom hostess volt, elvileg ott találkoztak. Képet láttam róla, meg a lányomról, szép nagy kocsiban, puccos éttermekben itt Pesten... Sose volt "olyan" típus a lányom, de gondolom tetszik neki ez a fényűző élet..

Én aligha tudom elképzelni, hogy az a pasi a lányommal tervezi az életét, ergo csak egy dolgot akarhat tőle, emiatt meg egyszerre vagyok dühös, szomorú... Nem tudja a lányom, hogy én tudom, milyen az a "srác", azt sem tudom, hogy hozzam ezt fel előtte, csak azt szeretném, hogy legyen minél hamarabb vége, biztos, hogy ebből semmi jó nem sülne ki.

Mit tegyek??

2016. júl. 20. 23:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

En oroszokkal dolgozom egyutt, megpedig gazdag oroszokkal es bizony eleg nehez veluk. No vagyok, igy kapasbol ugy inditottak, h sz@*tak a fejemre. Nagyo de nagyon hatarozottnak kellett lennem ahhoz, h tiszteletet vivjak ki naluk. Ha megvan a tisztelet, akkor viszont nagyon normalisak es tartjak a szavukat. Tenyleg himsoviniszta es buszke nepseg, de megvan bennuk a normalis ertekrend. Inkabb ez legyen, mint vmi liberalis idiota amcsi...

A masik, fiatalabb koromban en is dolgoztam hostesskent es megismerkedtem egy dusgazdag ormeny pasassal. Parszor elmentem vele vacsorazni, talan elcsattant par csok is, de soha nem fekudtem le vele. Hal`istennek annyi eszem mar volt 20 evesen is, h tudjam, h Hamupipoke meseje ritkan valosul meg :D Mindez mar 15 eve volt, de a pasassal azota is tarom a kapcsolatot. Kovettem az eletet, h allandoan fiatal csajokkal vette korul magat. Sosem nosult meg, egyiket sem vette komolyan. A pasas most 51 eves es mar elegge kiegett. Par eve volt egy beszelgetesunk, szoba kerult, h milyen regota ismerjuk egymast es annyit mondott, h igy visszatekintve engem elvett volna felesegul, de erre is csak evekkel kesobb dobbent ra.

Az ilyen dusgazdag fiatal pasasok nagyon jol tudjak, h barkit megkaphatnak. Ez a pasi nem ugy nez a lanyodra, mint a leendo felesegere, hanem egy a sok kozul, aki elsozrakoztatja.

Nehez helyzetben vagy az tuti. En a helyedben megmondanam a lanyomnak, h tudok a pasirol es azt is megmondnam, h elmutl 18 eves, az o dolga, mit csinal, nem szolok bele, de a velemenyem az, h ennek nem lesz jo vege.

2016. júl. 21. 14:24
 22/27 anonim ***** válasza:
18%

08:08

"56%-os kisgyökér: képzeld, én is dolgoztam hostessként, a bájaimról meg annyit, hogy 160 cm vagyok, barna és molett... A hostess más terméket árul, nem a bájait. "

Nem elég, hogy ronda és dagadt vagy, de még kérkedsz is vele.

Biztos valami leértékelt gagyi cuccok mellett rémisztgetted az embereket "hostesként" a nagy se ggeddel!

2016. júl. 21. 22:40
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Ez a szürke 50 árnyalata orosz módra :)
2016. júl. 23. 21:55
 24/27 anonim ***** válasza:
96%

Hogy a bizalom megmaradjon, semmiképpen ne oktasd ki és ne tiltsd!

Mondd el neki a megérzéseidet, a félelmeidet és támogasd, hívd fel rá a figyelmét, hogy ne legyen naiv és mindig minden körülmények között próbálja használni a józan eszét, ha pedig valami baj van, akkor téged BÁRMIKOR, akár az éjszaka közepén is hívhat.

Megvédeni, eltiltani nem fogod tudni tőle. Szerintem azzal biztosíthatod be magadat igazán a lányod életébe, ha óva inted, ugyanakkor tudja, hogy hozzád mindig bizalommal fordulhat. Ez nagyon nagyon fontos, hisz így bogarat ültetsz a fülébe, nem dühből menekül a pasashoz "már csak azért is" elven.

Járjon nyitott szemmel és ha csak kicsit is megkondul a vészharang a fejében, azonnal lépjen le.

2016. júl. 24. 13:12
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Káros ez a lányodra? Veszíthet valamit? Mert egy szegény ember is ugyanúgy otthagyja miután megdugta. A másik meg az, hogy nem feltétlen használja ki a pasi a lányod. Mi a párommal akkor jöttünk össze, mikor én 17 voltam, ő meg 27. Mondjuk ő akkor pont nem állt jól de nem sokkal rá elég jómódú lett. Megkaptam pár osztálytársamtól, hogy kitartott vagyok, pofánröhögtem őket és ennyi. Még annyi, hogy ő az elejétől kezdve komolyan állt hozzám, a legelső naptól kezdve. Persze nekem is rossz szemmel nézték a szüleim, de nem tiltottak tőle meg szerencsére hamar megkedvelték. Szóval van ilyen is.
2016. júl. 24. 13:57
 26/27 anonim ***** válasza:
34%
Kedves 22, lepontoztalak félrenyomtam pedig zöldet akartam, igazad van!
2016. okt. 14. 12:07
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
Hiaba mondod hogy a lányod sose volt "olyan". Eleve hostessként dolgozik 18 évesen, mi ez ha nem az.
2016. okt. 14. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!