Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok...

Szülők! Hogyan reagálnátok arra, ha a 23 éves fiatok nem vinne magával papírzsebkendőt?

Figyelt kérdés
Úgy látom ez a téma most nagyon divatos nekem nincs 23 éves fiam de a sok hasonló kérdést És a rá adott szuper válaszokat látva nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Léccilécci!

#23 éves fiam
2022. márc. 7. 12:56
A kérdező szavazást indított:
Megcsóválnám a fejem, de fegyelmezném magam
Odaadnám neki az enyémet
Jól elnadrágolnám
Semmit Hiszen felnőtt ember
Megtörölném a nóziját és nem engedném el otthonról
Felfedezném benne az anyósom újabb utált tulajdonságát
Egyéb éspedig
60 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sincs ennyi idős fiam, de az ő dolga lenne. Bár igaz, hogy nem praktikus se férfinak, se nőnek, hogy nincs nála. Engem szart már le madár kétszer is, hogy töröltem volna le, ha nem lett volna nálam? Vagy volt, hogy könnyeztem egy szomorú dolgon, ami eszembe jutott, akkor nem tudtam volna kifújni az orrom, ha nem lett volna nálam.
2022. márc. 7. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ nálam lakik-e, mert akkor az én szabályaim érvényesek ugye. Meg akkor is, ha én finanszírozom a tanulmányait. Mivel mi nem használunk pzst ezért ha nem vinne magával pzst akkor látná, hogy bizony jól neveltem, hisz nem visz magával olyat, amit én egyenesen tiltok, de minimum ellenzem.
2022. márc. 7. 13:15
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
1# gondold el, ha te kakkantasz be és nem lett volna nálad pzs azt mivel törölted volna le? Mondjuk szoknyában vagy és már a bokádon is törölni kéne :((( A pinduri madárkula ehhez képest semmi.
2022. márc. 7. 13:16
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
3. Milyen igaz!
2022. márc. 7. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
36%

Az orron történő mesterséges légzés fordítottját végezném el mielőtt elmegy.

Szájam rátesz az orrára, és izomból kiszippantanám a taknyot.

2022. márc. 7. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Mivan? Hogy mi? Tessék? Ez most remélem nem komoly.
2022. márc. 7. 13:26
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
nagyon unatkozik valaki....
2022. márc. 7. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Akinek 23 éves fia van, az nem léccilécci-zik. Pláne nem így írva. Egyébként meg nem is értem, mi a gond? Folyik az orra és nincs papírzsebkendője? Jézusom, hát nem gumi nélkül volt együtt valakivel..., és nem ennek a következményeivel kell szembenézni... Istenem, elfelejtette, adok neki, ha van nálam. (Ha nincs, akkor nyilván nem tudok...)

Amúgy szerintem is rettenetesen unatkozik valaki...

2022. márc. 7. 14:09
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Hideg időben nem örülnék neki, szerintem szólnék is, hogy tegyen el zsepit, mindig a férfiakat lehet látni, hogy egyik orrlyukukat befogva fújnak egy jót az orrukon. A takony meg az utcán landol, jó esetben a füvön. Irtó gusztustalan. Rombolja is a róluk kialakított képet. Egyszer tetszett egy pasi, kollégám volt, de csak addig, amíg egyszer meg nem láttam így megfújni az orrát. Majd elhánytam magam. A fiamnak is felhívnám rá a figyelmét, hogy potenciális partnert riaszthat el így, vagy akkor ha csak folyton visszaszívja a taknyát. Az is rém undorító, mikor folyton szipog valaki, meg egészségtelen is.
2022. márc. 7. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Miért is rosszabb, ha a földön landol a takony, mintha belecsomagolja egy zsepibe, amit aztán zsebre tesz? Távol-keleti kultúrákban pl. a mi szokásunk undorító, simán turháznak kukába vagy út szélére. Mondjuk nálam mindig van zsepi, de a 23 évesnek ne mondja már meg az anyja, mit vigyen magával. Legyenek nála iratok, pénz meg kondom, a többi mellékes.
2022. márc. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!