Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok...

Szülők! Hogyan reagálnátok arra, ha a 23 éves fiatok nem vinne magával papírzsebkendőt?

Figyelt kérdés
Úgy látom ez a téma most nagyon divatos nekem nincs 23 éves fiam de a sok hasonló kérdést És a rá adott szuper válaszokat látva nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Léccilécci!

#23 éves fiam
2022. márc. 7. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

11# "Miért is rosszabb, ha a földön landol a takony, mintha belecsomagolja egy zsepibe"

Mert ha elcsúszok rajta akkor tiszta koronavírus lesz a farmerom, azért!!

2022. márc. 7. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

A kerdezo le is irta, hogy nincs 23 eves fia, csak kivancsi. Ti nem olvassatok el normalisan a kerdest? :D

Amugy meg en leszarnam, az o dolga. Sokszor en se viszek magammal, mert elfelejtem, de utkozben tudok venni, ha nincs nalam es annyira kell.

Szerencsere ritkan vagyok beteg vagy csak ugy taknyos es ha csak szigoruan az orrfujast nezzuk, arra ritkan kell.

2022. márc. 7. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Adnék neki olyan pofont, hogy a takony menetet vágna a nyakán. Milyen dolog , hogy nem visz papír zsebkendőt ?
2022. márc. 7. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bevennék egy marék xanaxot
2022. márc. 7. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miként tenném túl magam ezen a dolgon. :O
2022. márc. 8. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!