Szülők, mit szólnátok, ha a 23 éves fiatok bejelentené, hogy nősülni akar?
80 évesen is "féltem" majd ha megérjük, bár akkor már sok újat nem dobna neki az élet.
Áldásom rájuk - ha boldogok, mire várjon?
4 ilyen ismerősöm is van aki ilyen fiatalon házasodott, és gyereket vállaltak.
Igen ám csak eltel pár év és a lila köd elpárolgott.. :D jöttek a viták veszekedések majd a válás.
Kellett nekik a nagybetűs élet, most fizetik a gyerektartást. :D
#5-öst nem értem miért pontozták le, amikor 60% vagy afeletti ráta van az elválásokra, és igen nagyrészt a fiatalok házassága vehető ide.
Hozzátéve hogy nem írt hülyeséget, én csak annyit fűznék hozzá, hogy ez később is benne van... Szóval nem feltétlen eltántorító szempont.
Kérdező:
Semmit, had tegye ha megfelelő a választottja számára.
Elvégre ő él vele együtt nem én, tanácsokkal persze lehet szolgálni de nem kritikusan. Kb. ennyi.
Az elválás meg benne van, de ha tanul a hibájából később érettebb személyiség lesz.
Nem értem mi köze van ahhoz hogy én jól állok anyagilag meg annak hogy ő házasodni akar?
Felnőtt ember, az ő dolga, gondolom anyagilag nekem nem kerül ez az egész semmibe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!