Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív egy lányt aludni, és a lány elfogadja a meghívást, akkor ez azt jelenti, hogy a lány bele is ment, hogy megdugja?
Én értem ezt a beleegyezős dolgot, és igaz is. De nőként úgy gondolom ne legyünk már hülyék, ha valaki aludni hív akkor nyilván nem aludni akar a valóságban...
Mármint az nagyon naiv elgondolás ha valaki azt hiszi hogy átmegyek a férfihoz aludni és nem lesz szex ha amúgy az egész kapcsolatban van ennyi intimitás hogy aludni áthív.
Én egyedül a homoszexuális barátommal aludtam úgy hogy te dög csak ennyi volt.
Nem jelenti azt persze. De akkor nem kell átmenni ott aludni. Max meginni valamit. Én csak olyan férfinál töltöttem ott az éjszakát akinek a közeledése nem zavart és benne voltam a szexben is. Nyilván egyértelmű volt addigra hogy melyikünk mit akar az ismerettségtől.
Más esetben meg nem alszom ott egy férfinál.
Nem kell szemelyeskedni. Csupán úgy gondolom, hogy kevés kivételtől eltekintve egy férfi nem azért hív át egy nőt aludni, hogy ott tenyleg ez legyen. Persze nekem is vannak olyan barátaim férfiak akikkel abszolút baráti a viszony és aludtunk már együtt és nem mozdultak rám soha, ahogy én se.
De ha valakivel egyértelműen nem csak barátság van, akkor azért nem meglepő ha egy ilyen ottalvós buli mást is takar.. erre akartam kilyukadni, mert ez a gyakoribb eset szerintem. Ettől függetlenül szükséges a kölcsönös beleegyezés, de ha valakiben nem bízok meg ennyire akkor vagy nem alszom ott, vagy ha ott vagyok akkor én is tudom hogy szex lesz.
Nekem is volt olyan, hogy valakihez átmentem, ittunk, aztán elköszöntem és hazamentem pont azért, mert el akartam kerülni az ilyen kellemetlen szituációt, hogy esetleg rám nyomul a másik.
Felfogom hidd el. Csak ha valami olyan naiv, hogy azt gondolja a férfiak aludni hívnak át magukhoz nőket, mint az óvodában, az nem százas. Eleve miért kell ott aludni valahol? Van tömegközlekedés, szállások tömkelege, de valakinek pont csak az adott csávó ágyában a jó...
Értem hogy az hogy beleegyezett abba, hogy a másiknál alszik az nem egyenlő a szexben való beleegyezéssel. De szerintem egy nőnek kell legyen annyi eszének, hogy nem alszik ott boldog boldogtalannál. Vagy megbízom benne annyira hogy nála merjek aludni, bárhogy is alakul, vagy nem alszom ott.
Ne beszeljetek mar el egymas mellett. Utolso, hiaba magyarazod neki kedvesen a dolgokat latod hogy egy igazi agresszor, azt mondja hogy te nem erted a kerdest kozben o nem erti amirol te beszelsz mert van egy gondolat a fejeben ami melle nem tud mar odahelyezni egy masikat:D na de mindjart en is megkapom hogy olvassam el ujra a kerdest es ertsem mar meg hogy hulye vagyok :) attol hogy fel van teve egy eldontendo kerdes nem azt jelenti hogy csak igennel es nemmel lehet ra valaszolni, ha van velemenyed ki lehet fejteni mint ahogy szegeny lany is probalta, aztan jossz te hoborogve hogy milyen hulye a masik es ertse mar meg a kerdest, kozben csak szeretne 1bitnel tobbet hozzatenni amire te lathatoan keptelen vagy.
Btw hogy a kerdesre is reflektaljak, ferfikent ha athivok egy not aludni es az a no nem kozeli barat vagy ilyesmi, akkor igenis arra szamitok hogy lesz valami. Nem eroszakoskodok, meg persze lesz ahogy lesz, de mas cellal minek hivnam at? :D nyilvan egyebkent csak olyan lanyt hivok at akivel mar volt legalabb valami kis flort vagy erzem hogy o is benne van ebben abban, tehat nem abban a tudatban fog o sem atjonni hogy lefekszunk egymas melle reggel kv aztan megyunk a dolgunkra.... En amugy kicsit maskepp szoktam ezt intezni, tobbnyire egy barbol /szorakozohelyrol kotunk ki nalam igy hasonlo kerdes ritkan merul fel de ne jatszmazzunk mar meg jatszuk a hulyet mikor valami nyilvanvalo. Ettol meg az este alakulhat ugy hogy semmi nem tortenik mert valamelyik fel kihatral a dologbol, de osszessegeben ha egy faszi athiv egy not aludni, az azt jelenti viragnyelven hogy meg szeretnelek dugni. Aztan max nem lesz belole semmi, de ez az alapgondolat. 28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!