Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív egy lányt aludni, és a lány elfogadja a meghívást, akkor ez azt jelenti, hogy a lány bele is ment, hogy megdugja?
Mondjuk ha valaki miniszoknyában megy szórakozni vagy bárhová, oda azért megy, hogy kikapcsolódjon. Ez a viselet számára a kényelmes/komfortos, senki nem dughatja csak úgy meg, mert azt visel amit, vagy követheti hazáig. Mert ez nem az a szituáció, és mert nyilván az öltözködés nem felhívás keringőre.
De az, hogy te belekerült valakinek az ágyába könyörgöm, az egy tudatos döntés a részedről is, nem az utcán vagy egy sötét sikátorban történik, hanem teljesen az egyén felelősségének a tudatában.
Ne nevezzünk már nemi erőszaknak valamit amit két felnőtt ember tetteik teljes ismeretében tesznek egymással...
Az egyéjszakás kaland megint más tészta, mert ott simán megijedhet az ember félúton tekinte hogy egy idegennel bújik ágyba, és mondjuk már a csóknál tapinal megáll,meg nem megy fel a lakásra. Teszem hozzá én képtelen lennék rá, ha valaki meg be meri vállalni hát lelke rajta. Értelemszerűen akkor ha tud dönteni ergo nem csaták részeg vagy szellemi fogyatékos.
Az, hogy így agresszívan nyomod a femináci dumát az nem változtat azon, hogy két felnőtt ember tisztában kell legyen a döntései súlyával, és nem erőszakot ordítani mindenre ami világos mint a nap, pl hogy ha elmúlt az ember 17 éves akkor nem aludni hívja át a másik nemet valószínűleg. Mi lesz a következő, amit a baromira egyértelmű helyzetbe meg kell kérdezni? Megfoghatom e a kezed, megcsokolhatlak e? Könyörgöm.
A kölcsönös tisztelet nem itt kezdődik, hanem hogy az ember a saját hataraival tisztában van és eszerint dönt. Pl arról, hogy hova megy vagy nem megy éjszaka aludni..
Nyilván emiatt is lenne fontos valamiféle szexedukacio ami itthon nem nagyon divik, hogy a nők ne gondolják azt, hogy az normális hogy valami kanos köcsög megfogdossa őket a buszon vagy verbalisan sértegeti őket vagy épp hogy a tanár vagy a nagypapa oda nyúl amit bugyi/atelta fed egy gyereken.
De két felnőtt ember jobb esetben nem egy gyerek szintjén áll értelmileg, és racionális döntést tud hozni. Én aludtam már nem egy férfival, életembe nem mozdult rám egy se akaratom ellenére. Vagy azért mert abszolút nem olyan volt a kapcsolat dinamikája, és ezt mind a ketten a helyén tudtuk kezelni, vagy azért mert én is vevő voltam a dologra. Ha valamihez azonban úgy megyek hogy nincs meg a bizalmam a másik felé, hogy nem erőszakol megy az már alapjaiban elég nagy probléma. Például egyéjszakás kalandokba emiatt se mentem bele soha, de ha valaki akit ismerek elhív magához, az eléggé kiszámítható végeredménnyel jár pláne mivel jobbára ismerem a partnerem meg azt hogy mi lehet a kimenetel. És eszerint döntök arról hogy belemegyek e abba hogy ott aludjak valakinél vagy sem. Ennyi.
Már megint csak nyomod a saját szubjektívumod, ahelyett, hogy felfognád, mit jelent a beleegyezés.
Segítek
"beleegyezés [beleëggyezés] főnév -t, -e [e] (csak egyes számban)
A beleegyezik igével kifejezett cselekvés, magatartás, megnyilvánulás; az a cselekvés, ill. tény, hogy vki beleegyezik v. beleegyezett vmibe; hozzájárulás, jóváhagyás, helyeslés. Előzetes, feltételes beleegyezés; hallgatólagos beleegyezés: az a magatartás, hogy vki nyíltan nem foglal állást vmi mellett, de nem is tiltakozik ellene; közös beleegyezés; szülői beleegyezés: a szülőknek hivatalos formában kifejezett hozzájárulása kiskorú gyermekük vmely (pl. házassági) szándékához; utólagos beleegyezés; beleegyezését ® adja vmihez; kieszközli, kikéri vkinek a beleegyezését; megtagadja beleegyezését vmitől. Csak annyit ohajt, hogy az ő nyílt beleegyezése nélkül legyenek boldogok. (Kemény Zsigmond) Beszéljen Idával, közölje vele az én beleegyezésemet. (Herczeg Ferenc)
beleegyezési."
Semmi másba nem egyezett bele, csak abba, hogy ott aludjon. Minden más a te saját nézőpontod, a te szubjektív valóságod. Ugyan úgy, ahogy egyes bántalmazók szerint a miniszoknya az "szexre felhívás". A saját világa, a saját szubjektívuma. Nos, ha továbbra sem vagy képes értelmezni azt, amit leírok, meg amit előttem egyébként a kérdés elején mások is leírtak, akkor javaslom, hogy a wall of text helyett menj, és kérdezd meg anyád\apád a kérdésről. Felnőtt emberek között ez nem is lehetne kérdés, csak is olyanoknál, akiknek még az alapvető morális mércéik nem alakultak ki.
"De két felnőtt ember jobb esetben nem egy gyerek szintjén áll értelmileg, és racionális döntést tud hozni."
Te most épp egy rendkívül infantilis álláspontot képviselsz.
De, hogy lásd milyen optimista vagyok, megpróbálom újra elmagyarázni, hátha átmegy annak a 20éves kis agyadnak, akinek láthatóan nem sok tapasztalata van még a kapcsolatokról, emberekről
Hero áthívja aludni a kislányt. Kislány azt mondja igen, ebből hero joggal feltételezheti, hogy bejön a kislánynak. Hero nem feltételezheti, hogy ezzel máris engedélyt kapott megdugni, csupán azt, hogy zöldlámpát kapott a további közeledéshez.
Kislány megérkezik, Hero pedig további lépéseket tesz azért, hogy szimpátiát, és vágyakat ébresszen. Miközben ezt teszi, figyel, hogy milyen jeleket ad a kislány. Flört, érintések, célozgatás helye itt van, amikre, ha pozitív a reakció, akkor lehet úgy tekinteni, hogy meglehet próbálni a szex felé oritenálódni, vetkőztetni, stb. Ha innen nincs semmi jel arra, hogy a kislány ellenére lenne, akkor lehet úgy tekinteni, hogy BELEEGYEZETT A SZEXBE. Addig a pontig, amíg a kislány bugyija el nem kezd lekerülni, ő NEM EGYEZETT BELE A SZEXBE. BÁRMIKOR JOGA VAN ÚGY DÖNTENI, HOGY Ő NEM SZERETNE SZEXELNI.
Senkinek nincs joga feljogosítva érezni magát, senkinek nincs joga úgy venni, hogy a másik szexbe beleegyezett azért, mert azt mondja, hogy átmegy aludni. SZEXNÉL A BELEEGYEZÉS JOGILAG ÉRTELMEZETT SZÁNDÉK.
Azért vicces, hogy olyan emberek, akik alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, neveztek engem már szűznek, baxatlan nőnek, mindenfélének, holott annyira sem képesek, hogy gondolkodjanak, vagy esetleg googlezzanak! Tudod te, hogy mit jelent a beleegyezés, mondjuk egy szexuális erőszak vádjánál?
Nyilván én se arról beszéltem, hogy belép a jó az ajtón és nekiesik a férfi mint egy fogyatékos osztonleny. Hanem arról amit a legutóbbi valaszodban te magad is kifejtesz, hogy értelemszerűen van ennek egy menete míg eljut az ember az ágyhoz valakivel.
De látom csak kiforgatni tudod a mondandom, és egyre agresszívabb hangnemet megütni kulturált vita helyett, így részemről én lezártnak tekintem a témát, hiszen úgy se jutunk közös nevezőre.
Szép napot
Jah, és nem kiforgattam a mondandód, azt te tetted az enyémmel. Projektáltál valami szerencsétlen emberről alkotott képet rám, miközben a metoo kellős közepén neked nem világos, hogy mit jelent a beleegyezés. Az egy dolog, hogy valakinek magától nincs annyi intelligenciája, hogy ezt a szót értelmezni tudja, de napjainkban nem értesülni arról, hogy a beleegyezés mit jelent valójában, az abszolút tájékozatlanság.
Az is világos, hogy életedben nem találkoztál még férfival, úriemberrel.
Figyelj, te vagy az aki válaszok óta sérteget és bunkó amiatt mert nem értünk egyet valamiben. Olyan szinten arrogáns válaszokat írsz, hogy elképesztő, ez nem engem, hanem téged minősít.
Te éld eszerint az életed akkor, hogy mindent megkérdeznek tőled a férfiak mert neked úgy komfortos, én meg élem a saját belatasom szerint, és lám, ugyan úgy nem ért még semmilyen abuzus mint remélhetőleg téged se.
Nem tudom miért kell lenyomni a másik torkán hogy csak egyfajta igazság van, és ha én azzal nem értek egyet akkor flegma bunkó stílusban idfirkantani valamit csak azért hogy bebizonyítsd a te elméleted egy olyan dologról amiről nyilván nem értünk egyet 2 oldal óta, és ez nem is nagyon fog változni.
Ez nem egyetértés kérdése. Ahogy mondtam, ez nem lehet szubjektum, ez egy objektív, jól definiált helyzet. Nincs helye a szerintemnek, az én azt gondolomnak. Még mindig nem világos?
Fsznak volna kedve sértegetni, de, hát egyszerűen olyan értetlen vagy, hogy már nehezen hiszem el, hogy nem csak megjátszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!