Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van olyan hogy egy prosti megszűri a vendégeit ?

Azt lecsekkolják ablakon ha kilát vagy a lépcsőházi kamerán.
Vagy ajtóban elküld

Igen van
Nehogy azt hidd hogy igent mondanak minden utcáról beesettnek aki kibírja fizetni az órát
Persze ha egy lecsúszott strici futtatt akkor nincs választásod
Ha magadnak dolgozol akkor van lehetőséged ki alakítani egy vendég kört és csak őket fogadni ha ez meg van akkor hírdetned se kell magadat
N

Attól függ mennyire van kiszolgáltatva. Nyílván minél jobb, annál többen keresik, annál jobban tud válogatni.
De amúgy ez nem csak a prostiknál van így. Ha valaki jó a szakmájában idő után ő is a jobb munkákat vállalja csak be. Autószerelő barátom kerek perec megmondta hogy öreg autókat nem vállal be, mert azok össze vannak rohadva, el vannak hanyagolva, esnek szétfele, több baj van velük, ezért nagyobb szívás a munka és a tulajok is általában olyanok, hogy mivel költeni se szeretnek rá, ezért a nagyobb szívás ellenére azt várják el hogy olcsóbb legyen a munka.
Gondolom valami hasonlót a prostik is kitapasztalnak. Ha szakadtan mész oda, nem csak valószínű hogy büdös és koszos is vagy, így gusztustalan lepippantani, de lehet hogy jatt helyett alkudozni is fogsz a végén. Egy ötezres fogatlan 50-es lehet nem válogat. De egy jól kinéző 25 éves akinek 2 percenként csörög a telefon, megengedheti hogy elküldi az ügyfelet ha az nem elég jó.

Én akinél voltam eddig 3x, ő szűri. Telefonon kérdezget pár dolgot és az alapján és a beszédstílus alapján már tudja szűkíteni.
Képet nem kért, de azt nem is küldenék. Van aki kér.
Velem kedves volt, de mikor elmondtam csak kézi kényeztetést szeretnék, habozott kicsit. Mondtam annyit fizetek mint szexért, de ekkor is fenntartása volt. Aztán nagy nehezen belement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!