Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban van olyan hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban van olyan hogy egy prosti megszűri a vendégeit ?

Figyelt kérdés
Pl képet kér előre tőlük hogy néznek ki és csak olyat vállal aki tetszik neki.
febr. 3. 15:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Egyetemen egyik barátnőm űzte ezt a szakmát, kért képet a kuncsaftoktol
febr. 3. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Én szoktam kérni képet. Ha látom hogy az illető igénytelen, vagy tényleg nagyon unszimpatikus akkor nem fogadom, megspórolok egy kört.
febr. 3. 22:52
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#12: hivatásos hirdető vagy, vagy műkedvelő alkalmi?
febr. 4. 08:53
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

#12 az megvan hogy sokaknak van olyan képe amin vállalható, mert 10 éve és 20 kilóval korábban készült, élőben meg szarszaga van? :D

mindkét nemre igaz tud lenni ez.

Ha úgy érkezek mint egy hajléktalan, akkor küldjön haza pont, de ne gyűjtögesse a képeimet.

febr. 4. 10:04
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
14: ilyenre még nem volt példa pedig nem tegnap kezdtem. Ha lenne ilyen, élőben küldeném el haza és csuknám rá a bejárati ajtót :D
febr. 4. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

#15 na, ezért felesleges képet tarhálni.

Azért te is meg lennél sértődve ha a pék nem adná el neked a kenyeret, csak ha képet küldesz előtte.

Mellesleg a csajok végképp mind ezt csinálják, hogy a kisebbségi fehérít a képén, takarja a lógó hasát, nem mosolyog a képen mert nincs foga. akkor derül ki hogy ciki van ha valaki figyelmetlen és ezekből a jelekből nem gyanakszik.

febr. 4. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
16: éppen ezért nem felesleges, mert könnyebben szűröm ki az igényteleneket. Nem kötelező senkinek hozzám jönni, kereshet olyat is aki nem kér képet. Szerencsére olyan szabályokat hozok amilyeneket én akarok, vannak is vendégeim, szóval tudok “válogatni”. Hadd adjam már olyannak a testem akitől nem undorodok, ez nem hozható összefüggésbe egy kenyérrel :)
febr. 4. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

#17 persze, add a tested olyannak aki bejön, de akkor ne kérj érte pénzt. szóval vagy árucikk vagy, vagy nem. a kettő együtt nem megy.

Persze ez nem vonatkozik arra aki tényleg undorítóan jelenik meg.

febr. 4. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Én régebben 2 prostival beszéltem meg randit, ha már máshogy nem találtam semmilyen nőt. Amikor ott voltam, elküldtek.

Egyiknél hívtam az ajtóban, hogy itt vagyok, mondta az emeletet, ajtót, nyitotta az ajtót, felmentem, beengedett a lakásba, de ott nyomban közölte, hogy jajj bocsi most hívták, hogy azonnal el kell mennie valahova, ne haragudjak, majd máskor...

Másiknál csak a ház ajtajáig jutottam, hívtam, felvette és azt mondja jajj bocsi, már nincs otthon. Kérdeztem akkor kicsit később visszajöjjek-e? Azt mondja, ma biztosan nem jó már...

Szóval igen, megválogatják. Aztán el is ment a kedvem egy életre a szextől meg a nőktől ezek után. Legalább megmarad a pénzem :D Műpinát kell venni, az nem válogat ;)

febr. 7. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
11%
Hogy mi lehet kizáró ok nekik? Ezt így nem lehet meghatározni. Ha máshogy sem találsz nőt, általában undorodnak tőled a nők, akkor valszeg a prosti is undorodni fog tőled és nem fogad. Ha máshogy találsz nőt, akkor meg minek prostinak fizetni és kockáztatni a nemi betegségeket...
febr. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!