Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan masszőr, aki a jó masszás mellé még más örömöket is biztosi vendégei számára?
Figyelt kérdés
Esetleg volt olyan kinek masszás közben ajánlották fel? Csak kézzel segített vagy más módon is?2022. dec. 10. 06:34
2/10 anonim 

válasza:

A ferfi masszoroknek bizonyos resze szivesen nyulogat a noi ugyfelek combjai koze
3/10 anonim 

válasza:

Akihez járok nála van ilyen extra, de nagyon erősen bizalmi alapon megy nála a dolog. Szigorúan olyan törzsvendégeknek, akik évek óta hozzá járnak. Nagyon kedves, profi a szakmájában és ezen felül is csodákra képes. Én speciel mindig az extrával indítok és masszázst kérem a végén, nagyon lelazít!
4/10 anonim 

válasza:

Úgy mondják neki, hogy erotikus masszázs. Meg is masszíroz nagyon kellemesen, és ki is veri neked. Nem kell trükközni, meg kockáztatni, hogy lesz valami, vagy sem, nem is korrekt dolog.
5/10 anonim 

válasza:

Szállodában nyújtottam ilyen szolgáltatást, masszázzsal együtt lehetett igénybe venni, külön nem. Igény esetén a pénisz masszírozásával orgazmusig, sem szopás, sem behatolás nem volt benne. (Azért ritkán egy-egy szép farok volt a számban is 😄)
6/10 anonim 

válasza:

Régebben nyújtottam ilyen szolgáltatást igen. N
7/10 anonim 

válasza:

Nyujtok és nyujtottam ilyen szolgáltatást hivatásos masször vagyok. Nincs ezzel semmi probléma ugyanugy gyantázok is borotválok,bőrpilinget csinálok. Extra az egészben hogy én férfi vagyok.
8/10 Bipar7376 válasza:
Nincs ezzel semmi probléma. A sok fújolgató, fanyalgó is erre vágyik titokban. Én férfi masszőr vagyok Budapesten. Házhoz járó, mobil masszőrként, nem egy hölgy( férjezett) kéri, hogy segítsek neki eljutni a gyönyör kapujához, mert apu béna hozzá, hogy még fel is izgassa. Főleg az idősebb korosztály szereti ezt. Aztán, ott vannak a férfiak. Imádják a happy finisht! Szinte mindegyik vágyik rá nagyon. Finom is amikor eljuttatom őket a csúcsra. Nem szégyellem, mert intelligensebbek, mint a huhogók, akik otthon titokban ilyenre gerjednek, anyunak meg titkolják a vágyaikat.
10/10 anonim 

válasza:

en bö olajos kézzel ,jo csuszosan,igény szerint mélytorok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!