Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan masszőr, aki a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan masszőr, aki a jó masszás mellé még más örömöket is biztosi vendégei számára?

Figyelt kérdés
Esetleg volt olyan kinek masszás közben ajánlották fel? Csak kézzel segített vagy más módon is?

2022. dec. 10. 06:34
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Persze, a qrva az.
2022. dec. 10. 06:47
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
A ferfi masszoroknek bizonyos resze szivesen nyulogat a noi ugyfelek combjai koze
2022. dec. 10. 06:55
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Akihez járok nála van ilyen extra, de nagyon erősen bizalmi alapon megy nála a dolog. Szigorúan olyan törzsvendégeknek, akik évek óta hozzá járnak. Nagyon kedves, profi a szakmájában és ezen felül is csodákra képes. Én speciel mindig az extrával indítok és masszázst kérem a végén, nagyon lelazít!
2022. dec. 10. 07:28
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Úgy mondják neki, hogy erotikus masszázs. Meg is masszíroz nagyon kellemesen, és ki is veri neked. Nem kell trükközni, meg kockáztatni, hogy lesz valami, vagy sem, nem is korrekt dolog.
2022. dec. 10. 08:06
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Szállodában nyújtottam ilyen szolgáltatást, masszázzsal együtt lehetett igénybe venni, külön nem. Igény esetén a pénisz masszírozásával orgazmusig, sem szopás, sem behatolás nem volt benne. (Azért ritkán egy-egy szép farok volt a számban is 😄)
2022. dec. 10. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Régebben nyújtottam ilyen szolgáltatást igen. N
2022. dec. 10. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Nyujtok és nyujtottam ilyen szolgáltatást hivatásos masször vagyok. Nincs ezzel semmi probléma ugyanugy gyantázok is borotválok,bőrpilinget csinálok. Extra az egészben hogy én férfi vagyok.
2022. dec. 11. 20:01
 8/10 Bipar7376 válasza:
64%
Nincs ezzel semmi probléma. A sok fújolgató, fanyalgó is erre vágyik titokban. Én férfi masszőr vagyok Budapesten. Házhoz járó, mobil masszőrként, nem egy hölgy( férjezett) kéri, hogy segítsek neki eljutni a gyönyör kapujához, mert apu béna hozzá, hogy még fel is izgassa. Főleg az idősebb korosztály szereti ezt. Aztán, ott vannak a férfiak. Imádják a happy finisht! Szinte mindegyik vágyik rá nagyon. Finom is amikor eljuttatom őket a csúcsra. Nem szégyellem, mert intelligensebbek, mint a huhogók, akik otthon titokban ilyenre gerjednek, anyunak meg titkolják a vágyaikat.
2022. dec. 12. 07:24
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Lingam, yoni masszőr.
2022. dec. 19. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
en bö olajos kézzel ,jo csuszosan,igény szerint mélytorok
2023. márc. 4. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!