Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a feleségem nem kívánja a szexet? Régebben is csak szopott, de már azt sem csinálja.
Figyelt kérdés
ma 12:46
1/9 anonim 

válasza:

Lehet akkor a kedvét kellene meghoznod.
Csókokkal.
Érintéssel.
Stb.
2/9 A kérdező kommentje:
30 év után csak szopott majd kiverte, de már ez sincs
ma 12:49
3/9 anonim 

válasza:

Lehet van más neki aki jobban oda figyel rá ilyen téren
5/9 anonim 

válasza:

Hangulatát egyszer is meg hoztad neki hozzá vagy elterülsz mint q nagy alföld azt na gyere Anyjuk csücsül bele
6/9 A kérdező kommentje:
Teljesen harmonikusan élünk most is más biztos nincs, azt mondja nincs hozzá kedve.
ma 13:17
7/9 anonim 

válasza:

Te meg elvetted az ilyet. a probléma ott van. :)
8/9 anonim 

válasza:

Az érzelmi eltávolodás okozza a szexualitás ellaposodását. Rengetegen élnek "látszólag tökéltesen" de valójában már érzelmek nélkül, kb. mint két lakótárs. Két ember kapcsolatának a legjobb indikátora a szexualitás.
Két dolgot tehetsz, a) megpróbáljátok visszacsempészni a tüzet, b) megszoksz vagy megszöksz... Utóbbinál marad a recsi éjjel-nappal, vagy a félrekacsintás (megkeresed máshol ami otthon már rég nincs meg).
9/9 anonim 

válasza:

A masszázst mindenki szereti. Ha véletlen mégis lesz szex,utána alaposan át kell maszirozni őt és megigérni hogy minden szex után ezt kapja.Én ezt találtam ki.Minden aktus után fél órát foglalkoztam vele. Egy idő után ha fájt mindene,már ő kezdeményezett mert tudta hogy utána jön maszázs.Ravasznak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!