Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságba tényleg otthagyják a salátás puncis lányokat?

Elég kevesen írnak ilyet.
Többen azt, hogy pont igy szeretik.
A legtöbb pasinak meg az a lényeg, hogy punci legyen.

Salis van nekem is nem durván csak egy picit
Bár láttam én is képen olyan puncit ami úgy nézet ki mint egy szét trancsírozott rántotthús vagy mint egy kitaposott moly lepke . Ott elhiszem hogy ugrik csávókáim gyomra . Valljuk be nem minden nemiszerv néz ki úgy hogy nyalnád falnád szopnád nyelnéd
Még akkor is ha milyenségéről nem tehet az ember .és nem nem attól lesz ilyen egy punci mert éveken át több ezren mentek végig rajta
Pusztán genetika .
Fizikai változás max ha valami durva bdsm-ben vesz részt ahol nyúzzhák húzák szagatják tépik a pináját + súlyok na az tud okozni ilyen mértékű deformitást
De alapjáraton nem
Szóval akárhogy is nézzük egy fallosz még mindig esztétikusan szebb mint egy női nemiszerv
N31
Ezzel egyet értek.
Nem szívesen lennék férfi.
Nyalni nem tudnék, semmilyen puncit. De farkat tudok szopni.

Dehogy nem tudnál nyalni,egészen más hormonokkal rendelkezné,bár vannak férfiak, akik nem szeretnek nyalni, nekem a kedvencem.
Egyébként neked salátás?

4
Nekem aztán nem fordul fel a gyomrom a nagy húsos kisajkaktól, sőt, annál jobban csöpög a fqszom, minél méretesebb a kisajak, nekem az szexi, és a kislányos puni kevésbé hívogató.
De amúgy ezzel a saláta / baba témával úgy vagyok, hogy annyi értelme van rajta pörögni, mint azon, hogy kinek milyen az orra. 1. Nem tehetsz róla. 2. Egyik fajta sem „selejtes”. 3. Egy nagy görbe orr is lehet vonzó, és egy pisze is randa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!