Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A valóságba tényleg otthagyják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságba tényleg otthagyják a salátás puncis lányokat?

Figyelt kérdés
Vagy akik ezt írják valószínűleg élőben még sosem láttak igazi puncit?
tegnap 13:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

1 De

2 Nem. Bárhogy néz ki, nem tudnék megbékülni vele.

tegnap 16:18
 22/30 BohócKolbász ***** válasza:
Mindenki fejében él egy fizikai ideál ami a másik nemre vonatkozik. Elképzeli és megkeresi azt a valakit aki a legjobban hasonlít rá. Van aki elképzeli a punciját is, van aki nem. Az előbbiek kritikusak a puncival szemben, én viszont azok közé tartozok akik ezt a részt nem képzelik el, olyan amilyen. És elengedik a témát.
tegnap 17:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Dehogyis.
tegnap 17:45
 24/30 anonim ***** válasza:
Volt aki állandóan kritizálta az első szex után, de amúgy meg képtelen volt leszállni rólam, kb.megzakkant, mert több okból sem akartam vele újra szexet. Szerintem nem az volt az ideálja és nem tudta feldolgozni, hogy mégis annyira vágyik rá(m).
tegnap 18:23
 25/30 anonim ***** válasza:
31%
Ha egy kicsit salátás, az még oké, de ha nagyon csúnya, azt nem szívesen nyalnám ki. Zsolti
tegnap 18:34
 26/30 anonim ***** válasza:

[link]

"Punciszépségverseny: dobogós lett a magyar lány"

Szerintem erre, nagyon is legyünk büszkék lehetünk!

tegnap 23:56
 27/30 anonim ***** válasza:

26

Még hány évtizedig?

(Mint az Aranycsapatra...)

ma 07:04
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak szép húsos salis. Vékony nő de rajta jól mutat. Én imádom.
ma 08:40
 29/30 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ellentmondás a vékonyság és a nagy kisajkak közt. A vékony lányok nagy részének (szerintem 80 százalékának) valamilyen mértékben kilóg a kisajka. A nagymellű nőies csajoknak és a túlsúlyosaknak meg jellemzően babapuncija van.
ma 15:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem. Alaposan megkefelik őket. Tele is lövik, ha lehet.
ma 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!