Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelt kérdés
Már egész 20 éves korom óta faltam a pasikat, most viszont végre van egy stabil kapcsolatom, nagyon szeretem és becsülöm őt, a szex is fantasztikus vele, de nem tudok nem megkívánni más pasikat is. Iszonyat erőfeszítés, hogy ne menjek félre, de nagyon rosszul érzem magam emiatt. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok egy férfival megelégedni szexuálisan? Nimfomániás lennék? 28N

ma 12:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
55%

Lehet az vagy.

Engem látnál,nem éreznéd ezt a késztetést.

ma 13:03
 2/34 anonim ***** válasza:
14%
Hol lehet jelentkezni a "falásra"?
ma 13:06
 3/34 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy mi a csillagjegyed?
ma 13:07
 4/34 anonim ***** válasza:
65%
Szekszfüggő vagy
ma 13:07
 5/34 A kérdező kommentje:

Bika a csillagjegyem😀

Hát, szerintem is szexfüggő vagyok, de ez marha idegesítő:(

ma 13:27
 6/34 anonim ***** válasza:
21%
Én masztifüggő . 34f.
ma 13:28
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
Maszti nem segit, mindig uj pasi kell?
ma 13:28
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én pasiban vagyok ugyan ez. Feleségem imádom, jó vele a szex, sosem hagynám el, de egyszerűen felemésztő vágy van bennem más nők iránt... néha muszáj kiélnem, és olyankor utána egy darabig egészen jól vagyok. Aztán ez elmúlik és kezdődik az ördögi kör előről...

Talán alapjában véve nem is monogám az ember, szóval annyira nem elítélendő a viselkedésem, bár büszke sem vagyok rá.

ma 13:31
 9/34 A kérdező kommentje:
A maszti nem pótolja a péniszt, a férfi testet, érintését, illatát…
ma 13:31
 10/34 A kérdező kommentje:
#8 egész biztosan nem vagyunk monogámok, csak olyan jó lenne, ha nem lenne ez az iszonyatos vágy.
ma 13:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!